Libnet.ro
UNICEF

08:30

Cel putin 44 de persoane AU MURIT in inundatiile din Bosnia, Serbia si Croatia

Antena3 Antena3,
Cel putin 44 de persoane AU MURIT in inundatiile din Bosnia, Serbia si Croatia

Cel putin 44 de persoane au murit in ultimele patru zile in cele mai grave intemperii cu care se confrunta Bosnia, Serbia si Croatia de peste un secol, au anuntat surse oficiale citate de AFP. La. continuă pe Antena3

Cel putin 44 de persoane au murit in inundatiile din Balcani

Cel putin 44 de persoane au murit in ultimele patru zile in cele mai grave intemperii cu care se confrunta Bosnia, Serbia si Croatia de peste un secol, au anuntat surse oficiale citate de AFP. La Obrenovat in.

Cel putin 30 de persoane au murit in cele mai grave inundatii din Bosnia si Serbia

Cel putin 30 de persoane au murit in ultimele trei zile, in urma celor mai grave intemperii care au avut loc in Bosnia si Serbia in ultimii 120 de ani, a anuntat o sursa oficiala, citata de AFP. Peste 20 de.

Serbia si Bosnia, lovite de inundatii grave. Bilantul mortilor se ridica la cel putin 14 persoane

Alte sapte victime ale inundatiilor din Bosnia au fost descoperite sambata, ridicand la 11 bilantul mortilor in aceasta tara, in timp ce in Serbia vecina au fost evacuate peste 15. 000 de persoane pana in prezent, relateaza AFP.

Nairobi: Cel putin 10 persoane au murit, iar alte 90 au fost ranite intr-un atentat

Cel putin 10 persoane au murit, iar alte 90 au fost ranite intr-un atentat care a avut loc, vineri, intr-o piata din Nairobi, capitala Kenyei, informeaza AFP. Doua bombe artizanale au explodat in Piata Gikomba,.

Mexic: Cel putin trei persoane au murit intr-o explozie produsa la un centru comercial (VIDEO)

Cel putin trei persoane au murit, iar alte 16 au fost ranite, inclusiv un bebelus de sase luni, joi, intr-o explozie produsa la un centru comercial din Reynosa, Mexic, a anuntat guvernul regional, citat de.

Cel putin 17 persoane au fost ucise intr-un atentat comis la un punct vamal intre Siria si Turcia

Cel putin 17 persoane au fost ucise, joi, intr-un atentat comis pe partea siriana a unui punct vamal cu Turcia, anunta Observatorul Sirian pentru Drepturile Omului OSDO), citat de AFP. in atac au mai fost ranite.

Incendii in California: Cel putin o persoana a murit

Pompierii au gasit un cadavru calcinat intr-o tabara pentru persoane fara adapost, devastata de unul dintre numeroasele incendii care afecteaza de mai multe zile California, relateaza AFP, conform Mediafax.

ALTE VICTIME ale inundatiilor din Bosnia au fost descoperite de autoritati

Alte sapte victime ale inundatiilor din Bosnia au fost descoperite sambata, ridicand la 11 bilantul mortilor in aceasta tara, in timp ce in Serbia vecina au fost evacuate peste 15. 000 de persoane pana.

Bilantul catastrofei din Soma se ridica la cel putin 299 de MORTI

Bilantul catastrofei miniere din Soma s-a agravat ridicand-se la cel putin 299 de morti, in timp ce trei mineri sunt in continuare dati disparuti pe fundul putului afectat de explozie, a anuntat sambata.

Bosnia si Serbia se confrunta cu cele mai GRAVE ploi din ultimii 120 de ani

Cel putin 30 de persoane au murit in ultimele trei zile, in urma celor mai grave intemperii care au avut loc in Bosnia si Serbia in ultimul secol.

ştiri de la Antena3

actualitate, 08:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2333 seconds )