Libnet.ro
UNICEF

01:05

Cel putin 45 de morti, inclusiv zece copii, in atacuri ale regimului sirian si rebelilor la Damasc

Adevărul Adevărul,
Cel putin 45 de morti, inclusiv zece copii, in atacuri ale regimului sirian si rebelilor la Damasc

Cel putin 45 de persoane, inclusiv zece copii si patru femei, au fost ucise intr-o serie de atacuri lansate duminica de regimul sirian si de rebeli in Damasc si in jurul capitalei, relateaza agentia DPA si The Telegtraph. continuă pe Adevărul

Razboiul din Siria e departe de final. Cel putin 45 de morti, inclusiv zece copii, intr-o noua serie de atacuri

Cel putin 45 de persoane, inclusiv zece copii, au fost ucise intr-o serie de atacuri lansate duminica de regimul sirian si de rebeli in Damasc si in jurul capitalei, relateaza agentia DPA in pagina.

Atentat in Pakistan: Cel putin 10 morti si 30 de raniti

Cel putin 10 persoane au fost ucise si 30 au fost ranite intr-un atentat cu bomba comis intr-un bazar aglomerat dintr-o zona siita din nord-vestul Pakistanului, au anuntat responsabili locali, transmite AFP.

PREMIERA in istorie. Cel putin 15 femei, alese in consilii locale, in Arabia Saudita

Cel putin 15 femei au fost alese in consilii locale in Arabia Saudita, potrivit rezultatelor anuntate de Comisia Electorala Centrala la alegerile locale de sambata, primele in care femeilor li s-a permis sa voteze si sa candideze.

FOTO Carosabil surpat in centrul Capitalei - Primaria: Restrictiile de circulatie vor fi mentinute pentru cel putin 30 de zile in zona Eroilor/ 14 persoane si-au parasit locuintele

Restrictiile de circulatie in zona Eroilor, unde s-a surpat soseaua din cauza lucrarilor la extinderea magistralei de metrou, vor fi mentinute pentru cel putin 30 de zile, a declarat, duminica, Alexandru Ichim, purtatorul de cuvant al Primariei Capitalei. Acesta a mai precizat ca 14 persoane si-au parasit locuintele aflate in apropierea zonei afectate. RATB infiinteaza o noua statie de autobuz la Eroilor; 9 linii, deviateDirector Metrorex: Circulatia metroului nu va fi afectata.

Restrictii de circulatie in zona Eroilor, timp de cel putin o luna, dupa surparea terenului

Traficul in zona Eroilor va fi inchis timp de cel putin o luna, dupa surparea terenului din cauza lucrarilor la metrou.

Epidemie de gripa porcina: Cel putin 36 de oameni au murit in Iran

Cel putin 36 de persoane au murit, in sud-estul Iranului, din cauza unei epidemii de gripa porcina, anunta autoritatile de la Teheran, citate de Radio Free Europe / Radio Liberty. Ali Akbar Sayyari, adjunctul.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,237 seconds )