Libnet.ro
UNICEF

00:07

Cel putin doua persoane au fost ucise de obuze cazute langa o scoala din sudul Turciei

Adevărul Adevărul,
Cel putin doua persoane au fost ucise de obuze cazute langa o scoala din sudul Turciei

Cel putin doua persoane au fost ucise si alte trei ranite, luni dimineata, de obuze care au cazut in curtea unei scoli din orasul Kilis, situat in sudul Turciei, la cativa kilometri de frontiera cu Siria, a anuntat presa turca. continuă pe Adevărul

Cel putin 11 persoane au fost ucise

Cel putin 11 persoane au fost ucise duminica intr-un atentat sinucigas impotriva casei unui ales local la Jalalabad, cel mai mare oras din estul Afganistanului, au informat autoritatile locale, relateaza AFP.

Ambasadorul francez anunta ca 27 de persoane au fost ucise in atac

ACTUALIZARE 14:40 Ambasadorul Frantei la Ouagadougou, Gilles Thibault, a anuntat astazi ca 27 de persoane au fost ucise in atacul comis vineri de militanti islamisti intr-un hotel din capitala Burkinei Faso, transmit Reuters si DPA. *ACTUALIZARE 13:44 Au fost ucise cel putin 23 de persoane, de 18 nationalitati *ACTUALIZARE 11:32 Au fost eliberate 126 de persoane, iar 3 jihadisti au fost ucisi.

Atentat sinucigas in Afganistan. Cel putin 11 persoane au fost ucise

Cel putin 11 persoane au fost ucise duminica intr-un atentat sinucigas impotriva casei unui ales local la Jalalabad, cel mai mare oras din estul Afganistanului, au informat autoritatile locale, relateaza.

Scoala din Turcia, atacata cu mortiere. Doua persoane si-au pierdut viata

Tiruri de mortiere au lovit o scoala turca, din orasul Kilis, ucigand cel putin doua persoane. Se crede ca atacul a venit din Siria. Autoritatile turce au evacuat zona. 2 killed and atleast 4 injured.

Cel putin 20 de morti si ostatici la un hotel din Burkina Faso, intr-un atac recendicat de Al-Qaida

Presupusi islamisti au ucis cel putin 20 de persoane si au luat ostatice altele, vineri seara, intr-un hotel din centrul capitalei Ouagadougou, foarte frecventat de occidentali, au anuntat autoritatile din Burkina Faso si directorul unui spital,.

Ipoteza uluitoare: O populatie antica a cucerit Arctica in urma cu cel putin 45.000 de ani

O populatie antica a cucerit Arctica in urma cu cel putin 45. 000 de ani, potrivit unui studiu realizat recent de o echipa de cercetatori din Rusia, informeaza Reuters. Scheletele congelate ale unor mamuti.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2204 seconds )