Libnet.ro
UNICEF

21:30

Cel putin opt persoane au fost omorate intr-un restaurant

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Cel putin opt persoane au fost omorate intr-un restaurant

Cel putin opt persoane au fost omorate astazi, in jurul pranzului, intr-un restaurant din Uhersky Brod, o localitate din Cehia situata in apropierea granitei estice, cu Slovacia, scrie BBC, citand presa ceha. continuă pe Ziarul Bursa

Cel putin opt persoane au fost ucise intr-un atac armat produs in Cehia

Un atac armat a a avut loc marti intr-un restaurant din Cehia. in urma atacului cel putin opt persoane ar fi fost ucise, informeaza BBC News. Atentatul a avut loc in orasul Uhersky Brod din estul tarii. La.

ATAC ARMAT intr-un restaurant din Cehia. Cel putin opt persoane au fost UCISE

Cel putin opt persoane au fost ucise in timpul unui atac armat petrecut intr-un restaurant din orasul Uhersky Brod, sud-vestul Cehiei, anunta presa locala. Ministrul de Interne ceh, Milan Chovanec, a declarat ca.

Cel putin opt persoane au fost ucise intr-un atac armat produs in Cehia

Un atac armat a a avut loc marti intr-un restaurant din Cehia. in urma atacului cel putin opt persoane ar fi fost ucise, informeaza BBC News. Atentatul a avut loc in orasul Uhersky Brod din estul tarii. La.

Opt persoane au murit intr-un atac armat produs in Cehia. Ministrul de Interne: Putem spune ca nu este un act terorist

UPDATE: Patrik Kun269;ar, primarul orasului Uhersky Brod a declarat ca opt persoane, inclusiv atacatorul, au murit in incidentul armat produs intr-un restaurant, bilantul fiind confirmat si de Ministerul ceh de.

Incendiu intr-un bloc de pe Calea Mosilor. Opt persoane au fost evacuate din apartamentul care ardea

Opt oameni au fost evacuati dintr-un apartament de pe Calea Mosilor din Bucuresti, dupa ce a izbucnit un incendiu puternic. Printre acestia se aflau si doi copii.

Coliziune intre un tren si un camion in apropiere de Los Angeles: Cel putin 30 de persoane au fost ranite

Cel putin 30 de persoane au fost ranite marti in urma coliziunii intre un tren de pasageri si un vehicul, la o trecere de cale ferata in apropiere de Los Angeles California), informeaza AFP, citand presa.

Un tren de pasageri a DERAIAT in California. Cel putin 30 de persoane au fost ranite (VIDEO)

Cel putin 30 de persoane au fost ranite in aceasta dimineata, dupa ce un tren de pasageri a deraiat in orasul Oxnard, din sudul Californiei. Purtatorul de cuvant al companiei Metrolink, cea care opereaza.

Atac sangeros in Cehia: cel putin noua morti dupa ce un barbat a deschis focul intr-un restaurant

Cel putin noua persoane au fost ucise intr-un atac armat comis marti dupa-amiaza intr-un restaurant dintr-un oras situat in sud-estul Cehiei, anunta autoritatile locale, citate de Sky News.

Incendiu de amploare intr-un zgarie-nori din Dubai: Cel putin 10 persoane ranite (VIDEO)

Un incendiu de amploare a izbucnit in cursul noptii de vineri spre sambata la etajul 50 al unui zgarie-nori din Dubai. Cel putin 10 persoane au fost ranite, transmite Gulf News. Incendiul a izbucnit sambata.

Cel putin 16 morti, dupa ce un feribot cu peste 100 de persoane s-a scufundat in Bangladesh

Cel putin 16 persoane au murit, iar alte zeci sunt disparute dupa ce un feribot care avea la bord peste 100 de pasageri si membri ai echipajului s-a scufundat in Bangladesh. Feribotul s-a scufundat in Raul Padma,.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 21:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2065 seconds )