Libnet.ro
UNICEF

10:30

Eu si celalalt eu: Ilustratiile care te vor face sa te simti batran

Playtech Playtech,
Eu si celalalt eu: Ilustratiile care te vor face sa te simti batran

Artistul columbian Fulvio Obregon a descoperit o metoda inedita de a ne face sa ne simtim batrani. Totusi, rezultatul este incantator, asa ca nu o sa ne suparam pe el. Acesta a creat o colectie de ilustratii numita sugestiv Eu si celalalt eu, in care infatiseaza celebritati aflate nu tocmai in culmea tineretii impreuna cu [] Eu si celalalt eu: Ilustratiile care te vor face sa te simti batran Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro . continuă pe Playtech

Primele imagini dintr-un centru de refugiati din Bucuresti: 320 de locuri pentru cei care vor cere azil in Romania (VIDEO)

Postul B1 TV a oferit, in exclusivitate, primele imagini dintr-un centru de refugiati din Bucuresti. Cei care vor fi distribuiti aici vor avea de suportat conditii destul de grele: sunt patru paturi intr-o camera.

Laburistii britanici vor face campanie pentru ramanerea tarii in UE

Partidul Laburist britanic de opozitie) va face campanie pentru ramanerea Marii Britanii in Uniunea Europeana, indiferent de circumstante, a anuntat, luni, purtatorul de cuvant pentru afaceri externe al laburistilor, Hilary Benn.

Adrian Benta, consultant fiscal, va discuta online marti de la ora 13, despre schimbarile Codului Fiscal care vor intra in vigoare de la 1 ianuarie 2016

De la 1 ianuarie 2016, Codul Fiscal se schimba. Se modifica regimul taxelor locale, apar noi reguli in domeniul calculului diferitelor taxe si impozite, iar tendinta generala este de crestere a sarcinii fiscale asupra persoanei fizice. Relaxarea fiscala nu se regaseste pentru companii, acestea platind cam aceleasi impozite ca in 2015, dublate de cresteri de sarcini fiscale aplicate persoanelor fizice. Exista de asemenea si aspecte care pun semne de intrebare, cum ar fi plata contributiei la sanatate de catre persoanele fizice ce nu au venituri. Despre modificarile noului Cod Fiscal, ca si despre cum se vor calcula impozitele pe cladiri, cele pe venit si ce schimbari aduce noul Cod pentru microintreprinderi , consultantul fiscal Adrian Benta va discuta cu cititorii HotNews. ro marti incepand cu ora 13. Pune intrebari prin formularul de comentarii de la finalul articolului.

ISIS ii santajeaza pe cei care vor sa ajunga in Europa cu fotografia micutului gasit mort pe o plaja din Turcia

Otografia cu Aylan a aparut in editia de saptamana aceasta a revistei de propaganda a gruparii jihadiste, Dabiq.

ISIS ii santajeaza pe cei care vor sa ajunga in Europa. Le arata fotografia micutului gasit mort pe plaja

Otografia cu Aylan a aparut in editia de saptamana aceasta a revistei de propaganda a gruparii jihadiste, Dabiq.

ISIS ii santajeaza pe cei care vor sa ajunga in Europa cu fotografia micutului gasit mort pe plaja

Otografia cu Aylan a aparut in editia de saptamana aceasta a revistei de propaganda a gruparii jihadiste, Dabiq.

Ungaria va gazdui un exercitiu NATO la care vor participa inclusiv militari romani

Ungaria va gazdui, in perioada 14-21 septembrie, un exercitiu militar al Aliantei Nord-Atlantice la care va participa personal din cel putin sapte tari, inclusiv din Romania, informeaza MTI.

ştiri de la Playtech

actualitate, 10:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2287 seconds )