Libnet.ro
UNICEF

21:00

Cele 439 sectii de votare din judetul Arad vor fi amenajate in 384 de locatii

Adevărul Adevărul,
Cele 439 sectii de votare din judetul Arad vor fi amenajate in 384 de locatii

Prefectul Aradului declara ca organizarea alegerilor pentru desemnarea reprezentantilor Romaniei in Parlamentul European la nivelul judetului decurge fara probleme, fiind respectate toate termenele stabilite prin actele normative aferente. continuă pe Adevărul

FOTO Cadrele didactice din judetul Arad au pichetat Prefectura

Cadrele didactice din judetul Arad si-au manifestat astazi nemultumirea in fata Prefecturii fata de modul in care le sunt tratate problemele. Sindicatul Democratic din invatamant Arad a obtinut aviz favorabil pentru pichetarea institutiei, intre orele 12.

Romania avea cele mai scazute preturi din UE la gazele naturale

Romania avea, in a doua parte a anului 2013, cel mai mic pret exprimat in euro) la gazele naturale destinate consumatorilor casnici 3,1 euro per 100 kWh), mai putin de jumatate din pretul mediu din UE 28 7,1 euro per 100 kWh), conform datelor publicate miercuri de Oficiul European de Statistica Eurostat).

Romania la inaltime: Cetatea Soimos, unul dintre cele mai spectaculoase locuri din Romania

Antena 3 a demarat o campanie de promovare a celor mai frumoase locuri turistice din Romania. Sigur ca astfel de campanii s-au mai facut, numai ca aceasta este filmata in mod deosebit. Toate cadrele sunt filmate cu.

Premiile pentru gimnastele din echipa nationala vor fi dublate

Premiile destinate gimnastelor din echipa nationala, care au castigat medalia de aur la Campionatul European, vor fi dublate, a anuntat premierul Victor Ponta.

Subiectele zilei: Balcanii, loviti de cele mai grave inundatii din ultimul secol; Sondaj CSCI, institutul controlat de consilierii lui Ponta: Finala prezidentiala se va juca intre Ponta si MRU; Cum poate rata Romania sansa pe care o ofera cel mai mare la

Ungaria vrea si ea sa rupa bucati din Ucraina. Premierul Ungariei, Viktor Orban, a cerut drept de autonomie pentru maghiarii din Ucraina. Oficialii europeni, dar si politicienii romani atrag atentia ca s-ar putea reedita scenariul rus din Crimeea. Topul celor mai bine platite limb straine din call centerele din Romania. Ce trebuie sa vorbesti pentru un salariu net de 4. 000 de lei pe luna. Cei care cunosc limbi exotice pot castiga salarii foarte bune intr-un call center din Romania.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 21:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2316 seconds )