Libnet.ro
UNICEF

17:00

Cele mai bizare 20 de superstitii din Romania si din lume: pisica neagra aduce ghinion, paduchele pe frunte inseamna moarte, iar masturbarea te face impotent

Adevărul Adevărul,
Cele mai bizare 20 de superstitii din Romania si din lume: pisica neagra aduce ghinion, paduchele pe frunte inseamna moarte, iar masturbarea te face impotent

Nu trebuie sa deschizi umbrela in interiorul casei, caci acest gest ar atrage ghinionul. Ce face pisica neagra in drum sau cate ceasuri rele sunt martea stim cu totii! Am mostenit inca din timpuri vechi superstitiile, iar antropologii si etnografii au incercat sa ne ofere explicatii. continuă pe Adevărul

Cele mai bizare obiecte uitate de turisti in taxiurile din Dubai

Turistii din Dubai au lasat anul trecut in taxiuri aur si bijuterii in valoare de peste o jumatate de milion de dirhami 136. 000 dolari), aproape 300. 000 de dirhami in numerar 82. 000 dolari), 5. 313 telefoane mobile si un copil, potrivit thenational. ae .

Cele mai bizare scuze inventate de angajati pentru a lipsi de la job

Angajatii din companii traiesc uneori la serviciu aventuri demne de serialele americane de comedie. Sau, poate au devenit mai creativi atunci cand au vrut sa isi ia o zi libera, potrivit Market Watch.

Romania si Bulgaria, cele mai mici salarii minime din UE, la 1 ianuarie 2015

Salariile minime nationale variau, la 1 ianuarie 2015, de la 184 de euro pe luna in Bulgaria si 218 euro pe luna in Romania pana la 1. 923 de euro in Luxemburg, pentru 22 dintre cele 28 de state membre ale UE, potrivit Oficiului European de Statistica Eurostat).

FOTO Cele mai vechi orase din Romania. Istoria de 25 de secole a cetatilor Callatis si Tomis. Sighisoara, cetatea atestata la 1280 sub numele de Castrum Sex

Chiar daca nu ocupa un loc in clasamentul celor mai batrane orase din lume, orasele din tara noastra au, totusi, o vechime considerabila. Potrivit istoricului slatinean Marin Scurtu, printre cele mai vechi asezari urbane de pe teritoriul tarii noastre se numara: Sighisoara, Sibiu, Constanta si Mangalia.

Cele mai frumoase sate din Romania. Trei Fantani, satul de la poalele muntilor Hasmas prins intre judetele Neamt, Harghita si Bacau

Trei Fantani care tine administrativ de comuna Damuc, judetul Neamt este considerat unul din cele mai frumoase sate din Romania. Satul de la poalele muntilor Hasmas, intre judetele Neamt, Harghita si Bacau are o populatie majoritar de etnie maghiara. Curentul electric a ajuns aici abia in anul 2000.

Hasmas, localitatea care a fost inclusa in ghidul oficial Cele mai frumoase sate din Romania

Localitatea aradeana Hasmas a fost inclusa in urma cu trei ani in ghidul oficial Cele mai frumoase sate din Romania. Pe teritoriul comunei au fost descoperite urme ale culturii Tisa, o cultura infloritoare si de lunga durata si cea mai cunoscuta cultura neolitica din judet.

ANOFM: Peste 17.500 locuri de munca, cele mai multe in Bucuresti si Cluj

Peste 17. 500 de locuri de munca sunt vacante, cele mai multe fiind in Bucuresti, Cluj, Arad, Prahova si Arges, cele mai putine in Bacau, Mehedinti, Salaj, Ialomita si Vrancea, informeaza, vineri, Agentia.

FOTO Breb si Preluca Noua, cele mai frumoase sate din Maramures

Judetul Maramures are incluse in topul celor mai frumoase sate din Romania facut de cei de la Asociatia Cele mai Frumoase Sate doua localitati. Este vorba despre satul Breb, care apartine de Ocna Sugatag, si de satul Preluca Noua, care apartine de Copalnic Manastur.

Business Report: Ce s-a intamplat cu marile lanturi de benzinarii din Romania in 2014; Aderarea la zona euro: Intre cararea scurta a deciziei politice si drumul greu al convergentei economice. Prezentarile conferintei; Obtinerea statutului de piata emerg

Proiectul noului Cod Fiscal aduce vesti bune pentru soferi Scaderea accizelor la carburanti si micsorarea cotei TVA fac subiectul proiectului noului Cod Fiscal. Furturile schimba structura productiei agricole a Romaniei. Care sunt solutiile Furturile de produse agricole reprezinta una dintre cele mai importante probleme ale producatorilor agricoli romani.

Cele mai bune fructe care scad nivelul grasimilor din sange

Daca nivelul grasimile din sange este ridicat, exista un risc destul de mare de a te confrunta cu afectiuni cardiovasculare periculoase. insa, consumul anumitor fructe te ajuta sa-ti mentii sanatatea inimii si a vaselor sangvine.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 17:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2334 seconds )