Libnet.ro
UNICEF

16:30

Cele mai bune 5 retete de bauturi cu ceai verde pentru slabit

Antena3 Antena3,
Cele mai bune 5 retete de bauturi cu ceai verde pentru slabit

Se stie deja ca ceaiul verde este o bautura care ajuta la slabit si nu numai, insa exista si persoane care nu prea suporta gustul acestei licori vindecatoare, scrie divahair. ro. Nu este o problema, pentru ca. continuă pe Antena3

Cele mai bune metode de flirt: atitudinea care ajuta un barbat sa cucereasca o femeie in doi timpi si trei miscari

Cele mai bune metode de flirt. Barbatii nu-si gasesc prea usor cuvintele atunci cand vor sa intre in vorba cu o femeie care le-a atras atentia intr-un bar, la o petrecere sau intr-un club. Simtul penibilului sau lipsa increderii sunt numai doua dintre obstacolele care stau in calea unei posibile povesti de amor.

Retetele bunatatilor din Marginimea Sibiului: cum facem cele mai bune dulceturi de cirese, de visine si de rubarba

Gospodinele din localiatea sibiana Rasinari prepara delicioasele dulceturi din fructe de sezon dupa retete vechi si isi incanta cu ele turistii veniti din tara, dar mai ales din strainatate.

REZULTATE EVALUARE NATIONALA 2015. Topul scolilor cu cele mai bune rezultate la examen

Scoala cu cea mai mare medie a notelor obtinute de elevi la examenul de Evaluare Nationala, respectiv 9,62, este Colegiul National Vasile Alecsandri din Galati, arata un clasament publicat de Ministerul Educatiei.

Cele mai bune alimente care-ti imbunatatesc starea de spirit

Alunele de padure crude au un continut mare de minerale si grasimi sanatoase care te ajuta cand esti deprimata, obosita si nu ai deloc chef de munca, scrie eva. ro. Te-ai intrebat vreodata ce impact au.

Ce pot face turistii la mare cand nu este vreme de plaja. Cele mai bune ponturi pentru zile perfecte pe litoral, chiar si cand vremea ne-ar tine in hotel

Daca vremea nu este prielnica pentru plaja, litoralul are destule optiuni de petrecere a timpului liber. Delfinariul, Acvariul, muzee unice in tara si cetati antice isi asteapta vizitatorii, indiferent de conditiile meteo.

Cele maibunefilmehorror in 2015

Cele mai bune filme horror in 2015. Comunitatea psihanalitica a incercat de nenumarate ori sa afle de unde vine fascinatia oamenilor pentru groaza si morbid. Printre cei care au incercat sa desluseasca aceste mistere se numara si Carl Jung, conform caruia filmele horror au intrat in arhetipuri primordiale, ingropate adanc in subconstienul nostru colectiv. Astfel, imagini infatisand umbre sau chipul matern joaca un rol important in genul horror.

FOTO Cele mai frumoase case vechi ale Bucurestiului. Cum arata cele sapte constructii de o frumusete arhitecturala rara

Farmecul Bucurestiului este incontestabil si nu de putine ori cei care au vizitat Capitala pentru prima oara au ramas impresionati de combinatia intre vechi si noi, dar si de frumusetea caselor din oras. Adevarul va prezinta astazi cele mai frumoase case din Bucuresti.

Cele mai mari escrocherii din istorie

Desi oamenii sunt invatati de mici sa nu se increada in straini, multi dau dovada de o naivitate extrema, iar cineva este mereu gata sa profite de aceasta. Cele mai mari escrocherii din istorie ar trebui sa puna pe ganduri orice adult care are tendinta sa creada orice poveste pe care un strain i-o spune pentru a primi un ajutor de orice fel.

Citatul saptamanii. Valentin Jucan, membru CNA: Publicul din Romania a asistat la una dintre cele mai josnice campanii de manipulare mediatica

Afirmatiile facute de Valentin Jucan, membru in Consiliul National al Audiovizualului CNA), care a spus ca trei posturi au promovat stiri si dezbateri false, scrisorile deschise trimise deB1 TV si Romania TV catre CNA, precum si explicatiile regizorului George Ciubotaru privind starea lui Gabriel Cotabita se numara printre cele mai importante evenimente din ultimele zile. Adevarul va prezinta cele mai importante declaratii ale saptamanii.

VIDEO Minunile ascunse in Muntii Apuseni: Pestera Piatra Altarului, una dintre cele mai frumoase din Europa

Situata in versantul versantul drept al Vaii Ponorului, Pestera Altaruluieste considerata una dintre cele mai frumoase cavitati subterane din Romania si din Europa. Muntele o ascunde ca o adevarata comoara de care se bucura doar specialistii.

ştiri de la Antena3

actualitate, 16:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2087 seconds )