Libnet.ro
UNICEF

20:15

Cele mai bune filme despre Al Doilea Razboi Mondial

Adevărul Adevărul,
Cele mai bune filme despre Al Doilea Razboi Mondial

In aceasta saptamana, Europa si intreaga lume aniverseaza 70 de ani de la incheierea celui de-Al Doilea Razboi Mondial. Considerat cel mai mare si mai ucigator conflict neintrerupt din istoria omenirii, razboiul a lasat urme fara precedent la nivel geopolitic, tehnologic si economic, dar a constituit si un bun prilej pentru cineasti de a reconstitui, de-a lungul timpului, unele dintre cele mai importante evenimente ale sale. continuă pe Adevărul

Cum sarbatoreste Google 70 de ani de la sfarsitul celui de-Al Doilea Razboi Mondial

In aceasta saptamana, omenirea sarbatoreste cele sapte decenii de cand cel de-Al Doilea Razboi Mondial s-a incheiat. Cu aceasta ocazie, Google a pregatito colectie speciala. Al Doilea Razboi Mondial a inceput in septembrie 1939 si s-a incheiat prin infrangerea Germaniei in mai 1945. Anul acesta, se implinesc 70 de ani de la cel mai mare [] Cum sarbatoreste Google 70 de ani de la sfarsitul celui de-Al Doilea Razboi Mondial Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Povestea romancei care i-a stat alaturi feldmaresalului Friedrich Paulus, creierul luptelor de la Stalingrad, din cel de-Al Doilea Razboi Mondial

O romanca de vita nobila, Elena-Constance Rosetti-Solescu, a marcat viata si cariera unuia dintre cele mai insemnate personaje ale celui de-Al Doilea Razboi Mondial, feldmaresalul Frierich Paulus. A fost comandantul Armatei a VI-a germane care a asediat Stalingradul, apoi a capitulat in fata armatei rosii, moment de cotitura al ultimei mari conflagratii mondiale.

VIDEO Cum arata Berlinul in 1945, imediat dupa sfarsitul celui de-al Doilea Razboi Mondial

E greu sa-ti imaginezi viata din timpul celui de-al Doilea Razboi Mondial, chiar daca documentarele, cartile de istorie sau emisiunile TV au prezentat aspectele socante si tragice ale acestei perioade. Putem avea o idee mai clara despre felul in care se succeda viata in Berlin, in iulie 1945, prin intermediul unui video realizat de Kronos Media, care a restaurat imagini de arhiva la calitate color.

Mai multi veterani de razboi, supravietuitori ai celui de-al Doilea Razboi Mondial, au primit gradul de general

Mai multi veterani de razboi, supravietuitori ai celui de-al Doilea Razboi Mondial, au primit gradul de general. Sunt oameni curajosi, cu povesti demne de un film de actiune, dornici sa le povesteasca.

Veterani de razboi, avansati in grad la implinirea a 70 de ani de la sfarsitul celui de-al Doilea Razboi Mondial

In cadrul unei ceremonii prilejuita cu ocazia implinirii a 70 de ani de la sfarsitul celui de-al Doilea Razboi Mondial, mai multi veterinari de razboi au fost avansati in grad. Printr-un decret prezidential,.

Varujan Vosganian, Vadim Tudor si Remus Cernea au participat la comemorarea a 70 de ani de la victoria Rusiei din Al Doilea Razboi Mondial

Mai multi oficiali romani au participat vineri la comemorarea a 70 de ani de la victoria Rusiei in cel de-Al Doilea Razboi Mondial. Printre personalitatile care au raspuns la invitatia Ambasadei Rusiei s-au numarat Varujan Vosganian, Vadim Tudor, Remus Cernea, Adrian Severin si Printul Paul.

FOTO Pistoale din Al Doilea Razboi Mondial, descoperite la Valea Lunga

Descoperire inedita facuta de un barbat din localitatea damboviteana Valea Lunga, care sapa la fundatia casei. Acesta a gasit, marti, peste 25 de pistoale din timpul celui de-al doilea razboi mondial.

Presedintele Iohannis merge in Polonia la manifestarile care marcheaza sfarsitului celui de-al Doilea Razboi Mondial

Klaus Iohannis, presedintele Romaniei, va participa, joi Klaus Iohannis urmeaza sa participe, joi, in Polonia, la Gdansk, la manifestarile organizate cu ocazia celei de-a 70-a aniversari a sfarsitului celui de-al Doilea Razboi Mondial.

Klaus Iohannis participa la manifestarile ce marcheaza 70 de ani de la terminarea celui de-al Doilea Razboi Mondial

Presedintele Klaus Iohannis va participa la manifestatiile ce marcheaza 70 de ani de la sfarsitul celui de-al Doilea Razboi Mondial, informeaza Administratia prezidentiala. Iohannis a fost invitat de catre.

Klaus Iohannis va participa, joi, la manifestarile din Polonia de marcare a sfarsitului celui de-al Doilea Razboi Mondial

Presedintele Klaus Iohannis va participa, joi, la la manifestarile organizate cu ocazia celei de-a 70-a aniversari a sfarsitului celui de-al Doilea Razboi Mondial, desfasurate la Gdansk, in Polonia, potrivit.

ştiri din Showbiz

ştiri de la Adevărul

actualitate, 20:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2067 seconds )