Libnet.ro
UNICEF

17:00

Cele mai bune imagini cu BlackBerry Venice, primul cu Android

Adevărul Adevărul,
Cele mai bune imagini cu BlackBerry Venice, primul cu Android

BlackBerry schimba regulile in toamna, iar odata cu 2015 trece la Android. Deocamdata, compania nu a confirmat nimic, dar apar tot mai multe informatii despre modelul Venice, acum si in poze mai bune. continuă pe Adevărul

Cele mai noi imagini cu Sony Xperia Z5 confirma senzorul de 23 de megapixeli

Cu cateva zile inainte de lansarea oficiala, Sony Xperia Z5 apare intr-o noua serie de imagini. La Berlin, in cadrul IFA, Sony va prezenta cel mai nou telefon din seria Xperia Z. Avand in vedere succesul limitat al ultimelor modele, toata lumea se asteapta ca japonezii sa vina cu cateva schimbari importante. Una dintre acestea [] Cele mai noi imagini cu Sony Xperia Z5 confirma senzorul de 23 de megapixeli Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Cele mai bune site-uri pentru transfer de fisiere

Pana in urma cu cativa ani aveai nevoie de cabluri, CD-uri sau stick-uri USB ca sa transferi fisiere mari intre calculatoare. Acum, rezolvi totul pe Internet, asa ca iata cele mai bune servicii.

BlackBerry Venice cu Android, detaliat in noi imagini

Cei care erau curiosi de designul iminentului BlackBerry Venice, primul dispozitiv BlackBerry cu Android, vor fi bucurosi sa vada imaginile de mai sus. Dupa cateva saptamani in care am analizat in detaliu tot felul de speculatii legate de smartphone-ul BlackBerry cu Android, se pare ca vedem in sfarsit si o versiune functionala a respectivului gadget. [] BlackBerry Venice cu Android, detaliat in noi imagini Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Fotografii amatori sau profesionisti sunt invitati sa faca cele mai frumoase poze cu Brasovul. Cele mai bune imagini vor fi premiate

Agentia Metropolitana Brasov lanseaza concursul de fotografie Brasov Metropolitan Cooltur Un tur virtual al Tarii Barsei. Evenimentul se incrie in calendarul de actiuni destinat candidaturii Brasovului pentru titlul de Capitala Europeana a Culturii, in 2021.

Noile Microsoft Lumia: vor fi cele mai bune telefoane cu Windows 10 Mobile

In toamna, debuteaza Windows 10 Mobile. in aceeasi toamna, Microsoft lanseaza noi telefoane Lumia, iar cele mai asteptate doua modele sunt Lumia 950 si Lumia 950 XL. Acestea sunt dotarile lor, desi inca neconfirmate.

Zece cele mai bune bancuri despre bucuresteni. De ce nu stiu miticii ce inseamna ne cerem scuze

Pe langa bancuri cu olteni, moldoveni sau blonde, romanii se mai amuza si pe seama bucurestenilor. Adevarul va prezinta o selectie de zece bancuri despre Bucuresti si mitici.

Sonda care ne-a dat cele mai bune poze cu Pluto are o noua misiune

Dupa ce sonda New Horizons a trecut proba Pluto, are o noua misiune si se indreapta spre un obiect din Centura Kuiper descoperita de astronomi in urma cu ani de zile, despre care se crede ca ajuta la formarea altor planete cel putin la fel de mari ca Pluto.

Videoclipul care arata frumusetea clipelor simple. Cele mai bune sfaturi de la batrani

Definitia stresului a suferit modificarui mari de-a lungul timpului, pentru ca si motivele de stres s-au schimbat radical. Cu toate acestea concluziile finale au ramas aceleasi, potrivit unui grup de femei.

Cele mai bune si cele mai proaste modele de urmat din randul vedetelor. Unde s-au clasat Kate Middleton si Miley Cyrus

Potrivit rezultatelor unui chestionar la care au raspuns 2,887 de parinti britanici, cantareata Miley Cyrus, rapperul Kanye West si starleta TV Kim Kardashian ocupa primele locuri in topul celor mai proaste modele de urmat pentru copii din randul vedetelor. La polul opus s-au clasat ducesa de Cambrigdge, cantaretul Ed Sheeran si modelul si actrita Michelle Keegan.

MTV Video Music Awards 2015: cele mai sumare si indraznete tinute purtate de artisti de-a lungul timpului FOTO

Cea de-a 32-a editie a galei MTV Video Music Awards VMA), care premieaza cele mai bune videoclipuri ale anului, se va desfasura duminica seara, 30 august, la Microsoft Theatre din Los Angeles. Adevarul va propune astazi o recapituale a celor mai sumare si indraznete tinute purtate de artisi de-a lungul istoriei premiilor VMA.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 17:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2208 seconds )