Libnet.ro
UNICEF

19:30

Cele mai ciudate superstitii din lume

Adevărul Adevărul,
Cele mai ciudate superstitii din lume

Fiecare colt al Globului are propriile traditii neobisnuite, stereotipuri dupa care oamenii se ghideaza cu incredere, convisi fiind de veridicitatea lor. Astfel, in timp ce in Rusia oaspetii nu au voie sa ofere flori galbene, in Machu Pichu cei care ating piatra Intihuatana vor primi mesaje din lumea de dincolo. continuă pe Adevărul

Cele mai puternice ARMATE din lume. Vezi ce diferente exista intre SUA, Rusia si China!.

Razboaiele economice si ideologice la nivel mondial ridica tot mai des problema suprematiei militare globale, iar publicatia Global Firepower a descoperit o metoda prin care a realizat un top al celor mai puternice armate ale lumii. Pentru alcatuirea topului, au fost luate in considerare 40 de criterii si cifre statistice, inclusiv numarul avioanelor, numarul soldatilor din cadrul armatei si forta de munca. Astfel, a fost creat asa-numitul index de putere, in care valoarea absoluta a .

Cele mai ciudate retele sociale din lume

Internetul este caminul a sute de retele sociale. in afara de interesele comune, exista o gramada de oameni care sunt acaparati de subiecte destul de ciudatele. Mashable a compilat opt dintre cele mai bizare retele sociale, desi, suntem convinsi, ca oferta este mult mai mare si mult mai variata.

Incep lucrarile la cel mai puternic laser din lume

In Romania va exista cel mai puternic laser din lume, iar lucrarile de constructie vor fi inaugurate vineri pe platforma de la Magurele. De o complexitate fara precedent, acest proiect va transforma Romania intr-un pol de atractie pentru cercetatori din intreaga lume. Va fi de o mie de ori mai puternic decat cel care functioneaza acum la Institutul National de Fizica. Vezi si: VIDEOREPORTAJ Cum se dezvolta platforma de la Magurele si ce experimente unice se fac acolo chiar si azi .

Incep lucrarile la cel mai puternic laser din lume

In Romania va exista cel mai puternic laser din lume, iar lucrarile de constructie vor fi inaugurate vineri pe platforma de la Magurele. De o complexitate fara precedent, acest proiect va transforma Romania intr-un pol de atractie pentru cercetatori din intreaga lume. Vezi si: VIDEOREPORTAJ Cum se dezvolta platforma de la Magurele si ce experimente unice se fac acolo chiar si azi .

Astazi incepe, la Magurele, construirea celui mai mare laser din lume

Consortiul condus de grupul austriac Strabag, din care mai fac parte companiile Zublin si Aedificia Carpati, va incepe, astazi, la Magurele, constructia cladirii care va adaposti cel mai mare laser din lume.

Maine incepe in Romania construirea celui mai mare LASER din lume. Puterea lui ar putea duce la teleportarea din Star Trek

Cladirea celui mai mare laser din lume va fi construita la Magurele pe amortizoare seismice, pentru a se evita un dezastru ce ar putea fi provocat de vibratii, iar corpul dedicat fasciculului gama va avea nu mai.

Romania are cele mai sexy femei soldat din lume, potrivit publicatiei The Sun

Romania a iesit pe primul loc intr-un sondaj realizat de publicatia The Sun pentru a stabili un Top 20 al celor mai cele sexy femei soldat din lume. Romania a obtinut 2. 656 de voturi, reprezentand o cota de 17% din numarul total.

A aparut cel mai subtire ceas din lume: Este mai subtire decat un card si nu are butoane

CST-o1 este cel mai subtirea ceas din lume. Potrivit Daily Mail, acesta este mai subtire decat un card si foloseste un display ink electronic, tehnologie care este folosita si pentru ecranului e-readerului.

A aparut cel mai subtire ceas din lume: Este mai mic decat un card si nu are butoane

CST-o1 este cel mai subtirea ceas din lume. Potrivit Daily Mail, acesta este mai subtire decat un card si foloseste un display ink electronic, tehnologie care este folosita si pentru ecranului e-readerului.

FOTO Unul dintre cele mai mari stranduri din Europa a fost dotat cu tobogane inalte de opt metri

Noile tobogane de la unul dintre cele mai mari stranduri din Europa au devenit functionale incepand de astazi. Este vorba despre o noua investitie prin care se doreste atragerea celor din zona de Vest si din Ungaria la Strandul Neptun din Arad.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 19:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2509 seconds )