Libnet.ro
UNICEF

00:07

Cele mai comune 6 greseli la masa de seara. Cum sa le eviti

Antena3 Antena3,
Cele mai comune 6 greseli la masa de seara. Cum sa le eviti

De obicei, micul dejun si pranzul sunt consumate pe fuga, ceea ce transforma masa de seara in cea mai importanta masa a zilei. Mare greseala, spun nutritionistii! Ce alte greseli faci, probabil, si tu la masa de. continuă pe Antena3

INSTALOVE! Cele mai simpatice cupluri de pe Instagram!

Care e cea mai simpla modalitate prin care vedetele se pot mandri cu partenerii lor si relatiile de iubire pe care le au in fata intregii lumi? Instagram! Iata in continuare cele mai simpatice postari ale cuplurilor de vedete!.

FOTO Cele mai bune opt tenismene din 2014 au ajuns in Singapore. Momentul a fost marcat pe Facebook de Halep, Sarapova si Bouchard

Simona Halep a ajuns in SIngapore pentru WTA Finals fostul Turneu al Campioanelor), competitie la care participa cele mai bune opt tenismene conform clasamentului alcatuit pe baza rezultatelor din 2014.

Get Lucky, piesa celor de la Daft Punk, melodia cu cele mai multe difuzari la radio si TV

Melodia Get Lucky a celor de la Daft Punk a fost numita piesa anului de Broadcast Music Inc BMI), un organism care celebreaza compozitorii ale caror productii au inregistrat cele mai multe difuzari pe posturile TV si radio din Statele Unite ale Americii.

Tara noastra ar obtine 8,4 miliarde de euro din vanzarea actiunilor la cele mai mari companii de stat

Tara noastra ar obtine 8,4 miliarde euro din vanzarea actiunilor detinute la cele mai importante companii de stat, acoperind, astfel, 6,3% din datoria publica, potrivit unui studiu realizat de Institutul de cercetare Economica din Austria, citat de Mediafax.

Peste 18.800 de locuri de munca, disponibile luni in toata tara. Cele mai multe, in Bucuresti si Cluj

858 de locuri de munca de gasesc, luni, in intreaga tara, informeaza Agentia Nationala pentru Ocuparea Fortei de Munca ANOFM). Cele mai multe joburi sunt disponibile in Bucuresti si in judetele Cluj, Prahova, Arad si Iasi.

Cele mai scumpe zone de birouri din Bucuresti

Zonele in care se vor livra cele mai scumpe spatii de birouri din Capitala raman in anii urmatori in Centru, Vest si zona Floreasca din Bucuresti. De asemenea, aceste zone reprezinta jumatate din totalul activitatii de inchiriere si unde se vor livra proiecte in viitor.

JLL: Birourile din Centru, Vest si zona Floreasca din Bucuresti, cele mai scumpe

Birourile din Centru, Vest si zona Floreasca din Bucuresti, care reprezinta jumatate din totalul activitatilor de inchiriere, vor avea cele mai scumpe chirii si in anii urmatori, dar revine diferentierea chiriilor intre zone, dupa aplatizarea din.

REVISTA PRESEI: Cele mai proate decizii ale premierilor Romaniei

Adevarul vorbeste despre pasii Rusiei spre refacerea imperiului. Capital prezinta cele mai proate decizii ale premierilor Romaniei. Gandul arata cum isi impart candidatii la prezidentiale ajisajul electoral. Evenimentul Zilei dezvaluie cine este sponsorul din umbra al lui Klaus Iohannis. Ziarul Financiar vorbeste despre resuscitarea ARO. Hotnews trateaza subiectul unui contract pagubos incheiat de Loteria Romana. Wall-Street publica un interviu in care Monica Macovei spune ca independenta energetica a Romaniei este vitala. Ziare. com prezinta o alternativa la invatamantul traditional. Iar ProSport scrie ca in meciul cu Ungaria linia ofensiva a Romaniei a avut patru sportivi si doar un fotbalist.

Nexus 6 si Nexus 9, cele mai asteptate gadgeturi Google, ar putea fi lansate in aceasta seara. La ce sa ne asteptam

Conform ultimului zvon despre cei de la Google, in aceasta seara am putea avea parte de lansarea oficiala a phablet-ului Nexus 6 dar si a noii tablete Nexus 9.

FOTO Cele mai neplacute destinatii de vacanta din lume

Unele persoane se intorc dintr-o vacanta si ar dori sa revina in locul vizitat cat mai repede cu putinta, insa exista si destinatii in care cei mai multi dintre noi nu s-ar intoarce cu placere.

ştiri de la Antena3

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1992 seconds )