Libnet.ro
UNICEF

01:05

Cele mai contagioase boli - cum ne ferim de ele. Locurile perfect curate care pot ascunde bacterii teribile

Adevărul Adevărul,
Cele mai contagioase boli - cum ne ferim de ele. Locurile perfect curate care pot ascunde bacterii teribile

Cu toate ca incercam sa avem grija de sanatatea noastra, de unele boli nici macar cel mai puternic sistem imunitar nu poate scapa, iar asta pentru ca sunt foarte contagioase. Pentru ca un om nu poate trai izolat, e bine sa stim care sunt cele mai contagioase boli de care ar trebui sa ne ferim, dar si care sunt masurile pe care medicii ni le recomanda pentru a le tine departe de organismul nostru. continuă pe Adevărul

FOTO Cum arata si cand isi va deschide portile unul dintre cele mai moderne complexe termale din Romania, construit cu peste 15 milioane de euro de la UE

Unul dintre cele mai moderne complexuri termale din vestul Romaniei, in valoare de peste 15 de milioane de euro, isi va deschide portile in luna mai. Complexul Wellness Termal Nymphaea Oradea, construit cu bani europeni pe locul fostului strand municipal, va rivaliza cu cele din strainatate.

Clasament: Cele mai bune universitati din Europa. Unde vor sa studieze liceenii romani

Aproape jumatate dintre cele mai bune 800 de universitati ale lumii se afla in Europa. Mai exact 338, topul fiind aici dominat de universitatile din Marea Britanie, care ocupa patru locuri intre primele 10 institutii de invatamant superior de pe continent.

Cele mai sanatoase si savuroase retete cu legume

Legumele nu doar ca sunt sanatoase, insa pot fi si foarte gustoase. Trebuie sa stii cum sa le prepari ca sa scoti din ele tot ce aste mai bun. Iata cele mai sanatoase si savuroase retete cu legume. Ele pot fi.

Cele mai cool mame de la Hollywood

Cele mai cool mame de la Hollywood stiu sa imbine perfect cariera cu jobulde mama si sa fie, in acelasi timp, elegante, rafinate si sa iasa mereu in evidenta. Nu e usor si, probabil, nici ieftin. O armata de oameni - antrenori de fitness, nutrinionisti, stilisti si make-up artisti - lucreaza intens pentru ca divele sa arate mereu perfect cand ies in lumina reflectoarelor.

Cele mai ciudate furturi din Romania. De la politistul care a furat chiloti tanga si prezervativela gospodarul care a furat usa unui WC din parc

In Romania, hotii fura orice, de la bunuri pentru subzistenta la obiecte scumpe pe care ulterior le valorifica. Cele mai ciudate furturi din Romania demonstreaza ca imaginatia infractorilor nu are limite atunci cand incearca sa obtina castiguri fara munca.

Una dintre cele mai solicitante curse din lume, dominata de trei romani. Bistriteanul Tibi Useriu ameninta recordul mondial

Sportivul bistritean Tibi Useriu se pare ca a avut gura aurita atunci cand a spus ca si-ar dori ca pe podiumul uneia dintre cele mai solicitante competitii din lume, ultramaratonul de la Cercul Polar, sa se afle numai romani. Tibi Useriu a finalizat ziua 3 de competitie pe primul loc, fiind urmat de ceilalti doi romani din cursa: Vlad si Andrei.

Care sunt cele mai bune meniuri din peste 300 de fast-food-uri McDonalds din lume

Un barbat care a calatorit in jurul lumii si a mancat in peste 300 de restaurante McDonalds dezvaluie care sunt preferatele lui. Cartofii prajiti cu alge si pestele uscat sunt printre cele mai neobisnuite meniuri.

Piata Unirii ramane zona cu cele mai ridicate preturi pentru trei camere

Cele mai ridicate preturi solicitate pentru apartamentele vechi cu trei camere din Bucuresti raman in zonele centrale, Unirii, cu 127. 000 de euro, potrivit Indexului imobiliar al ZF, realizat in colaborare cu firma de consultanta imobiliara Coldwell.

Cele mai scumpe apartamente cu trei camere din Bucuresti se gasesc in zona Unirii

Cele mai ridicate preturi solicitate pentru apartamentele vechi cu trei camere din Bucuresti raman in zona centrala, Unirii, cu 127. 000 de euro, potrivit Indexului imobiliar al ZF, realizat in colaborare cu firma de consultanta imobiliara Coldwell Banker, pe baza ofertelor din Anuntul Telefonic.

Care sunt cele mai fotografiate atractii turistice din lume, potrivit Sightsmap: ce locuri ocupa Moulin Rouge si piramida lui Keops FOTO

Muzeul Guggenheim din New York si biserica Trinita dei Monti din Roma sunt cele mai fotografiate atractii turistice, in timp ce turnul Eiffel sau Empire State Building nici macar nu sunt pe lista atractiilor-vedeta.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,221 seconds )