Libnet.ro
UNICEF

16:00

Cele mai eficiente metode de contraceptie, la Adevarul Live, de la ora 15.00

Adevărul Adevărul,
Cele mai eficiente metode de contraceptie, la Adevarul Live, de la ora 15.00

Medicul ginecolog Borbala Koo, presedintele Societatii de Educatie Contraceptiva SECS) si Sexuala, vine la Adevarul Live sa ne explice, cu exemple, care sunt cele mai bune metode contraceptive, in functie de varsta si de eventuale probleme de sanatate. I se alatura Adriana Radu, fondatoarea platformei online Sexul vs. Barza, care ne va povesti ce stiu tinerii despre contraceptie. continuă pe Adevărul

VIDEO Prezervativul, pilulele sau steriletul? Ce metoda de contraceptie ti se potriveste cel mai bine

Medicul ginecolog Borbala Koo, presedintele Societatii de Educatie Contraceptiva si Sexuala SECS), a venit la Adevarul Live sa ne explice, cu exemple, care sunt cele mai bune metode contraceptive, in functie de varsta si de eventuale probleme de sanatate. I s-a alaturat Adriana Radu, fondatoarea platformei online Sexul vs. Barza, care ne va povesti ce stiu tinerii despre contraceptie.

Adevarul Live, ora 11.15: Clubul Click! pentru femei dezvaluie secretele unui stil de viata sanatos

Astazi, de la 11. 15, la Adevarul Live, invitate sunt Diana Bart, realizator Click! si Click! Pofta Buna si Claudia Georgevici, editor coordonator Click! Sanatate, care ne spun micile secrete ale unui stil de viata sanatos, aflate direct de la specialisti.

Ministrul Nicolae Baniciou vorbeste despre scandalul retetelor false de la Fundeni, la Adevarul Live de la ora 15.00

In contextul scandalurilor din mai multe spitale din tara, ministrul Sanatatii vine la Adevarul Live sa explice cum vor fi eliminate fraudele din sistem.

Adevarul Live, ora 13.00: Liderii masonilor, despre importanta Romaniei pe harta lumii masonice

Radu Balanescu, Mare Maestru al MLN si Secretar Executiv al Conferintei Mondiale a Marilor Loji Regulare,Thomas W. Jackson, presedintele onorific al Conferintei Mondiale a Marilor Loji Masonice Regulare siRudiger Templin, Mare Maestru al Marilor Loji Unite ale Germaniei, sunt invitatii editieiAdevarul Live de luni 19 mai ora 13. 00,unde vor discuta semnificatia acestei numiri pentru Romania.

ADMITERE LICEU 2014 Noutatile si avantajele scolii profesionale, la Adevarul Live, de la ora 14.00

De anul viitor, elevii care vor sa invete o meserie se pot inscrie direct la scoala profesionala dupa Evaluarea Nationala, unde vor studia timp de trei ani de zile si vor face practica in companii partenere, cu o bursa lunara de 200 de lei. Despre noutatile si avantajele acestei alternative la liceu discutam la Adevarul Live, de la ora 14.

Adevarul Live, de la ora 11.00: Cartianu despre ultima saptamana de campanie electorala

Grigore Cartianu analizeaza la Adevarul Live, de la ora 11. 00, surprizele care pot sa apara in ultima saptamana de campanie electorala pentru alegerile europarlamentare.

Grigore Cratianu la Adevarul Live: Cel mai mare partid din tara este cel al nevotantilor

Grigore Cartianu analizeaza la Adevarul Live, de la ora 11. 00, surprizele care pot sa apara in ultima saptamana de campanie electorala pentru alegerile europarlamentare.

Adevarul Live: cat de importanta este vizita lui Joe Biden la Bucuresti

Jurnalistii Ion M. Ionita si Liviu Iolu au discutat, la Adevarul Live, importanta vizitei vicepresedintelui american, Joe Biden, in Romania.

Cubul Rubik e aniversat de Google. Tech Adevarul iti arata cele mai ingenioase moduri in care a fost rezolvat pana acum

Cubul Rubik este astazi sarbatorit de Google. Au trecut 40 de ani de cand a fost inventat, dar tu de cate ori ai reusit sa il rezolvi? iti prezentam cele mai ingenioase metode de pana acum.

Fericirea de luni, cu Alina Manole, la Adevarul Live, de la ora 13.00

Dupa ce ne-a desenat o Luna patrata si ne-a povestit cum e Dragostea in 3, Alina Manole ne asigura ca exista Fericirea de luni. Acesta este titlul celui mai nou album pe care artista il va lansa, firesc, intr-o zi de luni: 2 iunie. Despre noul material discografic dar si despre concertele de lansare de pe 2 si 3 iunie, Alina Manole vorbeste la Adevarul Live, de la ora 13.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 16:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2223 seconds )