Libnet.ro
UNICEF

08:00

Cele mai faimoase bijuterii ale dacilor. Cat de priceputi erau mesterii din atelierele Sarmizegetusei in prelucrarea aurului si unde au disparut comorile lor

Adevărul Adevărul,
Cele mai faimoase bijuterii ale dacilor. Cat de priceputi erau mesterii din atelierele Sarmizegetusei in prelucrarea aurului si unde au disparut comorile lor

Cele mai valoroase piese de tezaur descoperite in Sarmizegetusa Regia sunt bratarile din aur masiv, din vremea dacilor, bogat impodobite. Obiectele unice spun povestea maiestriei cu care dacii prelucrau metalele, sustin istoricii. De-a lungul timpului, multe alte tezaure de bijuterii care au apartinut vechilor locuitori ai tinuturilor Carpatilor s-au pierdut pentru totdeauna. continuă pe Adevărul

Cele mai frumoase dansuri ale mirilor

Cele mai frumoase dansuri ale mirilor. Traditionalul vals nuptial, executat corp la corp de proaspetii insuratei, nu mai este pe primul loc in topul preferintelor acestora, care opteaza acum pentru pasi de dans mai indrazneti.

Cele mai bune bancuri ale romanilor despre DNA - Cum beau cafeaua procurorii Directiei Nationale Anticoruptie? Cu lacrimi de corupt!

Intensa activitate judiciara a procurorilor Directiei Nationale Anticoruptie a starnit nenumarate controverse atat in anturajele personajelor anchetate, cat si in viata de zi cu zi. Mai multi romani pusi pe sotii au postat pe internet bancuri despre DNA.

invataturile duhovnicilor Romaniei despre iubire. Arsenie Papacioc: in iubire nu exista nimic rational!. Cele mai intelepte citate ale parintilor

Daca iubesti pe cineva, il iubesti cu scaderile lui cu tot, cu patimi cu tot, cu rautati cu tot. Daca nu-l iubesti, nu-l iubesti nici cu calitatile lui, nu-l iubesti nici cu virtutile lui, obisnuia sa spuna cuviosul Teofil Paraian atunci cand descria cel mai inaltator sentiment din lume: iubirea. Adevarul va prezinta o parte din cugetarile si aforismele despre iubire ale celor mai mari duhovnici romani.

Pietrele cu simboluri gasite la Vadu Rau, cele mai vechi scrieri ale omenirii? Ce spun specialistii despre controversata descoperire din Neamt

Cele 120 de piese de piatra pe care apar simboluri ciudate gasite in urma cu zece ani in albia raului Bistrita au redeschis controversa asupra unei scrieri mai vechi cu cel putin un mileniu decat cea cuneiforma. Disputa istoricilor pe aceasta tema a pornit dupa descoperirea tablitelor de la Tartaria.

Video review cu Samsung Galaxy S6 si Galaxy S6 edge: Ce ofera cele mai bune telefoane ale momentului

Samsung Galaxy S6 e cel mai nou smartphone produs de sud-coreeni. Are un ecran foarte bun si un frate mai special: edge cu ecran curbat pe ambele margini. Iata un video review cu cele doua.

FOTO Eclipsa peste sanctuarele dacilor. Cum s-a vazut fenomenul astronomic in Sarmizegetusa Regia, unul dintre cele mai misterioase locuri ale Hunedoarei

Sarmizegetusa Regia a oferit astazi o priveliste impresionanta turistilor care au ales fosta capitala a Daciei, din Muntii Orastiei, pentru a asista la eclipsa solara. Si celelalte cetati dacice au fost destinatii ideale pentru calatorii interesati de fenomene astronomice.

Evolution a fost inchisa: Era una dintre cele mai mari piete online pentru droguri

Evolution, unul dintre cele mai mari site-uri de tranzactii de droguri, a fost inchis, iar administratorii au furat 12 milioane de dolari din portofelele virtuale ale utilizatorilor. Site-ul Evolution a fost inchis de catre administratorii lui, furandu-se astfel depozitele de bitcoini ale utilizatorilor. Prejudiciul este estimat la 12 milioane de dolari. Evolution a ajunsunul dintre cele [].

Cele mai simple si ieftine cinci retete de preparat in timpul postului: de la banala tocana de cartofi la delicioasa pasta de avocado

Cele 40 de zile ale Postului Pastelui pot fi depasite, din punct de vedere culinar, foarte usor si destul de ieftin, spun specialistii in gastronomie. Chiar si fara lapte, carne si oua, se pot gati meniuri sanatoase si accesibile buzunarelor de orice fel, de la banala tocana de cartofi, pana la exotica pasta guacamole.

FOTO Gradinile zoo cu exponate umane, unul dintre cele mai rusinoase secrete ale omenirii. Imaginile sunt tulburatoare

Nu cu mult timp in urma, sute de mii de vizitatori se inghesuiau in gradini zoologice deschise in tari precum Franta sau Belgia, unde exponate erau oameni inchisi in custi.

Cele mai fericite state din lume

Cele mai fericite state din lume sunt cele slab dezvoltate sau cele cu o economie puternica si unde libertatea e respectata? Aceasta e o intrebare esentiala in momentul in care sunt analizate studiile referitoare la gradul de fericire a oamenilor din ultimii ani.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 08:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2512 seconds )