Libnet.ro
UNICEF

06:00

Cele mai frumoase declaratii pentru mama de la cititorii adevarul.ro

Adevărul Adevărul,
Cele mai frumoase declaratii pentru mama de la cititorii adevarul.ro

Noi v-am intrebat, voi ati raspuns. Ce te-a invatat mama ta? Fiecare si-a adus aminte de o lectie primita de la cea care le-a marcat existenta in cel mai duios fel posibil. continuă pe Adevărul

Maramuresul, in topul judetelor cu cele mai multe interventii pentru prelevari de organe

Desi este o tehnica relativ recent intrata in Maramures, donarea respectiv prelevarea de organe pare sa fie acceptata si agreata de cei care au posibilitatea sa salveze o viata. Din anul 2013, de cand Spitalul Judetean de Urgenta Baia Mare a primit acreditarea pentru prelevarea de organe, in Maramures s-au efectuat 15 interventii de acest fel.

FOTO Piatra Neamt, pe podium in topul celor mai frumoase orase din Romania

Urbea de la poalele Pietricicai s-a clasat pe locul 3 intr-un sondaj realizat de site-ul www. onlinereport. ro pentru desemnarea celor mai frumoase orase din tara.

Recordul pentru cele mai multe femei care se rujeaza simultan, criticat de societatea civila: e o chemare dezgustatoare si umilitoare

Initiativa unui mall din Cluj de a intra, pe data de 8 Martie, in Cartea Recordurilor pentru cele mai multe femei care se rujeaza simultan este criticata de Grupul de initiativa cetateneasca S. S Societate Organizata Sustenabil) si de Fundatia Desire pe motiv ca aduce o abordare consumerista si vulgara Zilei Internatonale a Femeii.

Cele mai grave accidente aviatice din ultimii 14 ani

Incidenta accidentelor aviatice este mult mai redusa decat a celor provocate de autovehicule. Cu toate acestea insa, impactul lor este mult mai profund, schimband uneori regulile de securitate sau soarta companiilor aeronautice. Iata cele mai grave accidente aviatice din ultimii 14 ani.

Peste 124.000 de cereri de inscriere in clasa pregatitoare, cele mai multe in Bucuresti, Iasi si Suceava

Peste 124. 000 de cereri de inscriere in clasa pregatitoare au fost inregistrate pana miercuri seara, cele mai multe in Bucuresti si in judetele Iasi, Suceava, Constanta, Prahova si Timis, potrivit datelor centralizate de Ministerul Educatiei.

INFOGRAFIE in ce domenii se castiga cele mai mari salarii

Bancherii, pilotii si specialistii IT incaseaza lunar salarii de peste 3. 700 de lei, in timp ce angajatii din restaurante si hoteluri au castiguri mai mici de 1. 000 de lei.

Despartirile moderne: cele mai impersonale metode folosite astazi

Se pare ca zilele acelea in care parasitilor li se dadea sansa la o discutie de curtoazie fata in fata au apus. Majoritatea tinerilor adulti aleg sa puna punct unei relatii intr-un mod mult mai confortabil lor.

Peste 13.000 de posturi vacante in tara. In ce domenii gasiti cele mai multe joburi

Peste 13. 000 de locuri de munca sunt disponibile la nivel national, cele mai multe in Capitala si in judetele Cluj, Prahova, Arges, Arad, Iasi si Timis, informeaza Agentia Nationala pentru Ocuparea Fortei de Munca ANOFM).

Romania, printre cele mai CORUPTE tari din lume

Romania este printre cele mai corupte tari intr-un clasament ce cuprinde Europa si America de Nord. Un studiu realizat in acest an arata cum sta tara noastra la combaterea criminalitatii, transparenta.

Cele mai cool manichiuri de la Premiile Oscar!

De la Angelina Jolie sau Lupita Nyongo si pana la Kerry Washington ori Maria Menounos, iata ce staruri se pot mandri cu cele mai cool manichiuri de la Oscarurile de anul acesta!.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,216 seconds )