Libnet.ro
UNICEF

20:00

Cele mai frumoase goluri de la Cupa Mondiala

Antena3 Antena3,
Cele mai frumoase goluri de la Cupa Mondiala

Istoria Cupelor Mondiale este plina de goluri care au ramas intiparite in amintirea fanilor. Datorita frumusetii lor, dar si pentru ceea ce au insemnat la un anumit moment. Antena. ro3 va propune sa revedeti z. continuă pe Antena3

Prima declaratie facuta de Ana-Maria Branza, dupa ce a cucerit medalia de aur la etapa de Cupa Mondiala din Budapesta

Considerata cea mai buna spadasina a Romaniei in momentul actual, Ana-Maria Branza a revenit luni in tara, dupa castigarea medaliei de aur la etapa de Cupa Mondiala, din Budapesta.

inca un succes pentru spada romaneasca: Ana Maria Branza a castigat etapa de Cupa Mondiala de la Budapesta

Cea mai buna spadasina a momentului din Romania, Ana Maria Branza, si-a respectat statutul si a castigat medalia de aur la etapa de Cupa Mondiala de la Budapesta.

Cupa Mondiala de la Budapesta: Medalie de aur pentru spadasina Ana Maria Branza

Spadasina Ana Maria Branza a cucerit, duminica, medalia de aur la etapa de Cupa Mondiala de la Budapesta, dupa ce a invins-o in finala pe Irina Embrich Estonia), cu 15-7, informeaza Mediafax.

Ana Maria Branza, medalie de aur la Cupa Mondiala de la Budapesta

Romanca AnaMaria Branza a cucerit, duminica, medalia de aur la Cupa Mondiala de la Budapesta. Spadasina a invins-o in finala pe estona Irina Embrich, cu 15-7, transmite Mediafax. Medalia de argint a.

AUR pentru spadasina Ana Maria Branza la etapa de Cupa Mondiala de la Budapesta

Spadasina Ana Maria Branza a cucerit, duminica, medalia de aur la etapa de Cupa Mondiala de la Budapesta, dupa ce a invins-o in finala pe Irina Embrich Estonia), cu 15-7. Anterior, Ana Maria Branza a.

Ana Maria Branza, medalie de aur in Cupa Mondiala

Spadasina Ana Maria Branza a cucerit, duminica, medalia de aur in etapa de Cupa Mondiala de la Budapesta.

Ana Maria Branza, medalie de aur la Cupa Mondiala de la Budapesta.

Spadasina Ana Maria Branza a cucerit, duminica, medalia de aur la etapa de Cupa Mondiala de la Budapesta, dupa ce a invins-o in finala pe Irina Embrich Estonia), cu 15-7. Anterior, Ana Maria Branza a invins-o pe Lyubov Shutova Rusia), cu 11-10, in semifinale, dupa ce in sferturi trecuse de Marta Italia), cu 15-11. In primele faze ale competitiei, Ana Maria Branza a trecut de adversare din Germania, Ungaria si Suedia. Medalia de argint a revenit estoniencei Irina Embrich, iar cea .

CEN, rugby: Romania - Portugalia 24-0/ Inca un pas spre calificarea la Cupa Mondiala

Echipa de rugby a Romniei a facut un pas important spre calificarea la Cupa Mondiala de anul viitor, din Anglia, invingand Portugalia, fara drept de apel, sambata, pe Cluj Arena, cu scorul de 24-0 16-0), intr-un meci contand pentru Cupa Europeana a Natiunilor.

Rugby: Romania a facut un pas important spre Cupa Mondiala, 24-0 cu Portugalia.

Echipa de rugby a Romaniei a facut un pas important spre calificarea la Cupa Mondiala de anul viitor, din Anglia, invingand Portugalia, fara drept de apel, sambata, pe Cluj Arena, cu scorul de 24-0 16-0), intr-un meci contand pentru Cupa Europeana a Natiunilor, succes cu care rugbystii romani totalizeaza acum 23 de puncte din 6 partide disputate din actuala editie 5 victorii si un egal). Punctele acestui meci, disputat, practic, intr-un singur sens, au fost reusite de Radoi si Gall .

Armata SUA, zguduita de unul dintre cele mai mari scandaluri de coruptie din istoria sa

Mai mult de 800 de soldati din armata SUA se afla sub urmarire penala pentru ca au fraudat un program al Garzii Nationale prin care erau platite bonusuri de sute de milioane de dolari militarilor care convingeau prieteni sa se inroleze in armata, in perioada tulbure a razboaielor din Irak si Afganistan.

ştiri din Sport

ştiri de la Antena3

actualitate, 20:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2245 seconds )