Libnet.ro
UNICEF

15:30

Cele mai frumoase locuri din nordul Africii

Adevărul Adevărul,
Cele mai frumoase locuri din nordul Africii

Cele mai frumoase locuri din nordul Africii. Tari din Africa de Nord, precum Egipt, Tunisia si Maroc, atrag milioane de turisti anual datorita obiectivelor turistice deosebite si preturilor accesibile. Iata cateva destinatii incarcate de istorie si spectaculoase care merita vizitate. continuă pe Adevărul

Cele mai frumoase veliere din lume revin la Constanta

Regata Marilor Veliere, una dintre cele mai spectaculoase intreceri maritime din lume, revine la Constanta. Pentru prima data, evenimentul a fost organizat in mai 2014. Acum, o noua editie va include, din nou, porturile din Marea Neagra, inclusiv Constanta.

Voltaj a lansat videoclipul Din toata inima, in care promoveaza cele mai frumoase zone din Romania VIDEO

Videoclipul noului single al trupei Voltaj, intitulat Din toata inima, include imagini cu locuri spectaculoase din Romania si secvente dintr-un documentar ce promoveaza Romania prin sporturi extreme si acrobatie, Transylvania Dragon, realizat de regizorul Sabin Dorohoi.

Bela Bartok, secretele geniului maghiar care a scris cele mai frumoase prelucrari din folclorul romanesc

Bartok Bela s-a nascut la Sannicolaul Mare judetul Timis), pe vremea cand orasul de pe Aranca apartinea Ungariei.

Cele mai neprimitoare orase din lume: destinatii turistice cu localnici nepoliticosi, trafic infernal si mancare banala in topul rusinii

In fiecare an, publicatiile de turism realizeaza topuri care prezinta cele mai frumoase destinatii din lume. in acest an insa, Travel and Leisure a conceput si un top mai neobisnuit: pe langa lista cu destinatiile turistice primitoare, publicatia a realizat si un top al celor mai neospitaliere orase din lume.

Sondaj CSCI: Care este intentia de vot pentru cele mai mari partide din Romania

Cel mai recent sondaj al CSCI a fost dezbatut in editia de duminica a emisiunii Punctul de intalnire, realizata de Radu Tudor, la Antena 3. Conform sondajului realizat in perioada septembrie 2014 -.

Top 20 bancuri despre cele mai ravnite femei. De ce prefera politistii blondele si ce reprezinta o suvita neagra in parul unei blonde

Considerate cele mai frumoase femei, blondele au devenit de-a lungul istoriei tinta ironiilor, imaginea lor fiind asociata cu superficialitatea.

FOTO 250 de ani de cand germanii au intemeiat Biledul, una dintre cele mai bogate comune din Timis

Comuna Biled din judetul Timis, aflata la 27 de kilometri de Timisoara, sarbatoreste 250 de ani de la infiintare. A fost inaugurat muzeul germanilor bilezeni.

Oferta slaba de locuri de munca. Cine are cele mai mari sanse de angajare in aceasta saptamana in judetul Calarasi

Doar 156 de locuri de munca sunt disponibile in aceasta saptamana pentru cei peste 8. 000 de someri din judetul Calarasi. Cele mai multe slujbe sunt in domneiul constructiilor si confectiilor metalice, 43.

Cele mai bune masini second-hand pe motorina

Adevarul va prezinta care sunt cele mai bune masini second-hand pe motorina, potrivit unei analize realizate de portalul specializat VeziCatFace. ro, in functie de clasa in care acestea se incadreaza compacta, mare, SUV sau premium, luand in calcul un buget de aproximativ 10. 000 de euro.

Romanul cu cele mai mari sanse sa obtina un premiu Nobel

Florin Bilbiie, profesorul de la Sorbona considerat economistul roman cu cele mai mari sanse la obtinerea unui premiu Nobel, a vorbit pentru Adevarul despre problema principala a economiei mondiale, despre.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 15:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2268 seconds )