Libnet.ro
UNICEF

05:00

Cele mai frumoase orase din Republica Moldova

Adevărul Adevărul,
Cele mai frumoase orase din Republica Moldova

Poate ca nu sunt metropole de mari dimensiuni, insa orasele din Republica Moldova au farmecul lor aparte. Cele mai frumoase orase din Republica Moldova au fiecare cateva elemente care se intiparesc in memoria oricarui vizitator. continuă pe Adevărul

FOTO 47 de ani de cand Brasovul a devenit municipiu. De la un simplu catun la unul dintre cele mai bogate orase ale tarii in doar 100 de ani

Daca la 1900, Brasovul era un simplu catun cu sate izolate, in perioada interbelica a inflorit. Dezvoltarea a continuat si in comunism, dar si dupa 1990. Acum Brasov este unul dintre cele mai puternice orase din Romania.

Liderul socialistilor din Republica Moldova: Nu vom sustine candidaturile coalitiei minoritare

Liderul Partidului Socialistilor din Republica Moldova PSRM), Igor Dodon a declarat ca formatiunea pe care o conduce nu va sustine niciun candidat propus la functia de premier de catre alianta minoritara,.

Care sunt cele mai exclusiviste cluburi din lume si cui ii este permis accesul

Pentru a permite accesul in cluburile exclusiviste, anumite asociatii nationale si internationale, precum si si unele companii de renume cer cer o suma enorma de inscriere, membri cu putere si prestigiu, iar procedurile sunt extrem de discrete, daca nu chiar secrete, relateaza Fortune. Care sunt cele mai exclusiviste cluburi din lume si cine are acces la acestea?.

Cele mai frumoase declaratii de dragoste ale romanilor. O tanara i-a decorat masina iubitului cu 3.500 de biletele pe care scria Te iubesc!

Printre cererile in casatorie obisnuite se mai strecoara din cand in cand si unele cu adevarat specataculoase. Adevarul va prezinta cele mai impresionante declaratii de dragoste si cereri in casatorie ale romanilor.

Cele mai frumoase declaratii de dragoste ale romanilor. Masina decorata cu 3.500 de biletele pe care scria Te iubesc!

Printre cererile in casatorie obisnuite se mai strecoara din cand in cand si unele cu adevarat specataculoase. Adevarul va prezinta cele mai impresionante declaratii de dragoste si cereri in casatorie ale romanilor.

TOP 10 cele mai romantice recorduri din lume

Reprezentantii The Guinness World Records au publicat pe site-ul oficial un top 10 al celor mai romantice recorduri ale lumii, cu ocazia Zilei indragostitilor, sarbatorita anual pe 14 februarie, printre ineditele performante numarandu-se cel mai lung sarut si cea mai mare trufa din ciocolata, potrivit Mediafax.

Care sunt cele mai periculoase zone din Alba. Infractionalitatea in orase este dubla fata de mediul rural

Cele mai periculoase locuri din Alba se afla in orase. Din punct de vedere statistic, aproape 70 la suta din numarul total al infractiunilor au loc in localitatile urbane. in anul 2014 au fost inregistrate la nivelul judetului un numar total de 11. 116 sesizari de infractiuni, cu 4,2% mai putine fata de anul 2013.

FOTO Cele mai frumoase poze cu ruinele bisericii Magureni. Lacasul de cult din Baragan, ispita pentru fotografi

Cateva fotografii realizate exceptional in satul Magureni, din inima Baraganului, au facut senzatie pe site-urile de socializare. Discovery Romania a preluat una dintre fotografiile ce par ireale si a publicat-o pe pagina oficiala de Facebook, pe 31 august 2014. Unul dintre semnatarii fotografiile, Dan Mihai Balanescu, un tanar pasionat de fotografie, face lumina in disputa care s-a creat in jurul imaginilor.

VIDEO O ora cu cele mai frumoase declaratii de dragoste din muzica Timisoreana

Va propunem o ora de muzica de dragoste, de balade rock si pop, ale unor formatii si artisti din Timisoara. Cargo, Pro Musica, Pasarea Rock, Abdra, Jais, Desant, Rezident Ex, Survolaj, Cari Tibor, Teo Milea si Amalia Gaita sunt cei care vor purta pe aripile iubirii.

VIDEO Cele mai frumoase cereri in casatorie de la malul marii. De Valentines Day ai ocazia sa-i intreci!

Ce poate sa fie mai frumos decat sa-ti arati iubirea fata de partenera ta intr-un mod inedit si sa primesti de la ea acel Da! mult asteptat. Constantenii au demonstrat de-a lungul timpului ca pot sa fie inventiv si la acest capitol.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 05:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2394 seconds )