Libnet.ro
UNICEF

08:30

Cele mai GRAVE inundatii care au lovit Balcanii din ULTIMUL SECOL. Urgia apelor a luat 44 de vieti, in Serbia

Antena3 Antena3,
Cele mai GRAVE inundatii care au lovit Balcanii din ULTIMUL SECOL. Urgia apelor a luat 44 de vieti, in Serbia

Urgia apelor a luat 44 de vieti la cele mai grave inundatii ce au lovit Balcanii de mai bine de un secol. Iar bilantul va creste in urma retragerii apelor, spun autoritatile. A fost mobilizare masiva in Europa. continuă pe Antena3

Cele mai GRAVE inundatii care au lovit Balcanii din ULTIMUL SECOL. Urgia apelor a luat 44 de vieti

Urgia apelor a luat 44 de vieti la cele mai grave inundatii ce au lovit Balcanii de mai bine de un secol. Iar bilantul va creste in urma retragerii apelor, spun autoritatile. A fost mobilizare masiva in Europa.

Subiectele zilei: Balcanii, loviti de cele mai grave inundatii din ultimul secol; Sondaj CSCI, institutul controlat de consilierii lui Ponta: Finala prezidentiala se va juca intre Ponta si MRU; Cum poate rata Romania sansa pe care o ofera cel mai mare la

Ungaria vrea si ea sa rupa bucati din Ucraina. Premierul Ungariei, Viktor Orban, a cerut drept de autonomie pentru maghiarii din Ucraina. Oficialii europeni, dar si politicienii romani atrag atentia ca s-ar putea reedita scenariul rus din Crimeea. Topul celor mai bine platite limb straine din call centerele din Romania. Ce trebuie sa vorbesti pentru un salariu net de 4. 000 de lei pe luna. Cei care cunosc limbi exotice pot castiga salarii foarte bune intr-un call center din Romania.

Cel putin 30 de persoane au murit in cele mai grave inundatii din Bosnia si Serbia

Cel putin 30 de persoane au murit in ultimele trei zile, in urma celor mai grave intemperii care au avut loc in Bosnia si Serbia in ultimii 120 de ani, a anuntat o sursa oficiala, citata de AFP. Peste 20 de.

Actiune umanitara la Timisoara pentru Serbia, care se confrunta cu cele mai mari inundatii din ultimii 120 de ani

Timisoara este primul oras din Romania care incepe o campanie de ajutorare a sarbilor care se confrunta cu cele mai grave inundatii din ultimii 120 de ani.

Bosnia si Serbia se confrunta cu cele mai GRAVE ploi din ultimii 120 de ani

Cel putin 30 de persoane au murit in ultimele trei zile, in urma celor mai grave intemperii care au avut loc in Bosnia si Serbia in ultimul secol.

INFOGRAFIE Amenintarea Dunarii: care sunt zonele cele mai expuse la inundatii

62 de persoane si-au pierdut viata, in ultimele zile, in urma celor mai grave inundatii din ultimii 120 de ani in Serbia si Bosnia-Hertegovina. MAE recomanda evitarea acestor zone. Viitura va intra joi si in Romania, iar autoritatile se asteapta la ce e mai rau.

Stare de alerta in Bosnia si Serbia din cauza celor mai grave inundatii din ultimii 120 de ani: Mii de persoane, evacuate

Autoritatile din Serbia si din Bosnia-Hertegovina, care se confrunta cu cele mai grave indundatii din ultimii 120 de ani, au instituit stare de alerta, joi, armatele celor doua tari fiind mobilizate pentru a.

Bilantul catastrofei naturale din Bosnia si Serbia

Bilantul victimelor si ale pagubelor din Serbia si Bosnia-Hertegovina, care se confrunta cu cele mai grave inundatii din ultimii 120 de ani, creste in fiecare zi.

Stare de urgenta si de dezastru natural in Serbia, Bosnia si Hertegovina din cauza inundatiilor; 5 morti / atentionare de calatorie

Bosnia si Serbia se confrunta cu cele mai grave inundatii din ultimii 120 de ani. MAE roman face atentionari de calatorie. In Bosnia - stare de dezastru natural, in Serbia, stare de urgenta. Ministerul Afacerilor Externe informeaza cetatenii romani care se afla sau se deplaseaza pe teritoriul Serbiei, precum si al Bosniei si Hertegovinei ca, pe fondul inundatiilor produse in ultimele zile, autoritatile centrale si locale au declarat, la data de 15 mai 2014, stare de dezastru natural, potrivit EurActiv. ro.

Cubul Rubik e aniversat de Google. Tech Adevarul iti arata cele mai ingenioase moduri in care a fost rezolvat pana acum

Cubul Rubik este astazi sarbatorit de Google. Au trecut 40 de ani de cand a fost inventat, dar tu de cate ori ai reusit sa il rezolvi? iti prezentam cele mai ingenioase metode de pana acum.

ştiri de la Antena3

actualitate, 08:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2155 seconds )