Libnet.ro
UNICEF

23:00

Cele mai ieftine cartiere ale Capitalei: aici preturile locuintelor nu depasesc 1.000 euro pe metru patrat

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Cele mai ieftine cartiere ale Capitalei: aici preturile locuintelor nu depasesc 1.000 euro pe metru patrat

Cele mai accesibile cartiere din Capitala sunt Rahova 824 de euro pe metru patrat), Berceni 943 de euro pe metru patrat), Militari 953 euro pe metru patrat), Drumul Taberei 975 euro pe metru patrat) si Colentina 975 de euro pe metru patrat),. continuă pe Wall-Street Ro

Cum a ajuns un robot sa bata toti oamenii la unul dintre cele mai vechi jocuri ale omenirii

Go este un joc strategic care isi are originea in vechea China, inaintea erei noastre. Desi regulile sunt usor de inteles si de aplicat, jocul e recunoscut pentru nivelul de complexitate foarte inalt. Pana acum, era vazut drept varful Everest al inteligentei artificiale. Inteligenta artificiala creata de Google a reusit sa invinga mintea umana, dovedind, [].

EXCLUSIV! Interviu cu MELLINA: Provocarea vietii mele a fost sa o iau de la 0 la 23 de ani si sa invat tot ce invata altii in multi ani de muzica Citeste cele mai sincere declaratii ale artistei!

Mellina a devenit cunoscutadupa ce a lansat piesa Poza de album, un featuring cu Vescan,care a urcat imediat in topul.

Trucuri simple pentru a scapa de dureri de cap atroce. Care sunt cele mai eficiente ceaiuri impotriva cefaleei

Cefaleea este una din cele mai frecvente dureri ale omului modern. Exisa cateva metode pentru a combate cefaleea fara a inghiti un pumn de pastile.

Clasament: Cele mai bune universitati din Europa. Unde vor sa studieze liceenii romani

Aproape jumatate dintre cele mai bune 800 de universitati ale lumii se afla in Europa. Mai exact 338, topul fiind aici dominat de universitatile din Marea Britanie, care ocupa patru locuri intre primele 10 institutii de invatamant superior de pe continent.

Cele mai frumoase case din Venetia

Venetia, cel mai romantic oras din lume, este un muzeu in aer liber. Venetia este un labirint de stradute si canale, iar farmecul orasului este dat de nenumaratele palazzi ce se gasesc aici.

Localitatea din Romania unde sunt cele mai multe zile insorite din an. Hasdeu a ridicat aici un templu metafizic

Amplasat intr-un amfiteatru natural si cu o clima aproape ideala, un oras din Prahova este, statistic, localitatea cu cele mai multe zile insorite din an.

Cand si unde putem observa 13 dintre cele mai impresionante spectacole de lumini ale naturii: viermii stralucitori si aurora boreala INFOGRAFIE

Multe tari, ca Japonia sau Islanda, ofera spectacole grandioase in materie de fenomene naturale. Acestea apar, insa, numai in anumite perioade ale anului. Prin intermediul unei infografii puteti afla unde si cand trebuie sa calatorim pentru a admira cele mai frumoase jocuri de lumini ale naturii.

Lugera: Cele mai multe relocari de angajati au loc in domeniile automotive si constructii

Companiile din zone cu somaj scazut sau care au varfuri de productie in anumite perioade din an apeleaza la angajati relocati din alte parti ale tarii. Domeniile in care au loc cele mai multe miscari de acest gen sunt automotive si.

S-au pus in vanzare biletele pentru Batman vs. Superman: Zorii Dreptatii, unul dintre cele mai asteptate filme ale anului VIDEO

Filmul Batman vs. Superman: Zorii Dreptatii va avea premiera pe marile ecrane din Romania pe 25 martie, iar biletele pentru primele proiectii au fost puse in vanzare in cinematografele din toata tara.

Cele mai bune filme de groaza de vazut in 2016

Ne plac filmele de groaza, dar prea putine sunt intr-adevar reusite. Anul acesta se anunta bogat in astfel de productii, asa ca am pregatit o lista cu cele mai bune filme de groaza din 2016, pe care nu ar trebui sa le ratezi, mai ales daca te pasioneaza genul. Cele mai bune filme de groaza [].

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2004 seconds )