Libnet.ro
UNICEF

11:00

Cele mai importante 13 evenimente care au marcat piata constructiilor in 2013

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Cele mai importante 13 evenimente care au marcat piata constructiilor in 2013

Piata constructiilor din Romania a fost marcata in anul 2013 de o serie de evenimente cu greutate. De la inaugurarea podului Calafat-Vidin si rezilierea contractului pagubos cu Bechtel, pana la investitii in domeniul constructiilor care au depasit zeci. continuă pe Wall-Street Ro

Cele mai importante 13 evenimente media din 2013

Demisia lui Adrian Sarbu de la grupul american CME, modificarea Legii Audiovizualului prin Ordonanta de Urgenta sau lansarea serviciului de televiziune prin satelit al Orange se numara printre cele mai importante evenimente pe piata locala de media.

Cele mai tari 13 declaratii din acest an ale guvernatorului Mugur Isarescu

Declaratiile guvernatorului BNR, Mugur Isarescu, sunt asteptate cu sufletul la gura de analisti si de presa, la fiecare iesire publica vorbele bancherului central avand puterea sa miste cursul, sa anunte tendinte in ceea ce priveste dobanzile sau sa avertizeze asupra riscurilor din economie. Wall-Street. ro prezita cele mai interesante 13 declaratii facute de Mugur Isarescu in acest an.

Utile: Ghidul DSV pentru cei care-si cumpara carnea de porc direct de la fermier. De ce trebuie verificata; Cele mai grave greseli de alimentatie care iti distrug pielea; Laptele crud este periculos pentru consum

Parfumul, unul dintre cele mai daunatoare cadouri de Craciun. In incercarea noastra de a oferi cadourile cele mai bune, poate chiar cele mai pretioase celor dragi, putem face, uneori, mai mult rau decat bine, avertizeaza specialistii. Daca mancam ca ursii, ne mentinem silueta? Poate, dar cu conditia sa avem si un metabolism de urs. In speranta de a gasi o solutie la problema epidemiei de obezitate cu care se confrunta omenirea, cercetatorii studiaza ursii grizzly.

Garanti Bank: Crestere economica mai scazuta, inflatie la un minim istoric si redresarea sectorului constructiilor - cele mai importante previziuni pentru 2014

In 2014 este anticipata o crestere a PIB-ului de 2%, sub cea din 2013, de 2,4%. Rata de crestere a PIB-ului in anul urmator va fi mai scazuta fata de cea din 2013 pe fondul productiei mai slabe in agricultura si a decelerarii cresterii productiei industriale in urma temperarii exporturilor. Aceasta este principala previziune pentru 2014 in cel mai recent Raport Macroeconomic Trimestrial al GarantiBank vezi atasament).

Estimari 2014: Ce asteptari au analistii Tradeville pentru cele mai importante sectoare economice

Revenirea economiei SUA si a tarilor din zona euro, principalul partener comercial al Romaniei, este asteptata sa aiba o influenta per ansamblu pozitiva asupra companiilor romanesti in 2014, considera analistii casei de brokeraj Tradeville. Sectorul.

Greseli alimentare de Sarbatori: cele mai proaste alegeri pe care le facem in decembrie.

Din dorinta de a arata cat mai bine si, mai ales, sa nu ne ingrasam de sarbatori, multi dintre noi facem greseli alimentare in luna decembrie. Saritul peste mese Saritul peste mese inainte de o cina sau un pranz copios este una dintre greselile fundamentale pe care le comitem in decembrie. Doar pentru ca ai, seara, o masa in familie, unde stii sigur ca esti asteptat cu friptura si sarmale, nu inseamna ca nu trebuie sa mananci nimic pana in momentul cinei in familie. Nu salvezi .

Top: cele mai importante 10 tendinte de consum in ITC in 2014

Printre cele mai importante 10 tendinte de consum in ITC pentru 2014 identificate de un studiu Ericsson sunt aplicatiile, amprentele ce vor debloca orice dispozitiv personal si smartphone-urile ce vor putea efectua din ce in ce mai multe.

Story-map de Craciun Cele mai frumoase colinde din Europa, puse pe harta

Cele mai frumoase si populare 32 de colinde din aproape toate tarile europene au fost puse intr-un story-map de sezon de catre echipa Esri Italia. Deschide usa, crestine Romania), Il est ne le devin enfant Franta), God rest you merry, gentlemen Anglia), O Tannenbaum Germania) sau Stille nacht,heilige nacht Austria) sunt doar cateva din cele mai frumoase colinde de pe Batranul continent pe care le puteti asculta in aplciatia interactiva din articol.

FOTO VIDEO Telefoanele anului pe Tech Adevarul: cele mai bune nu sunt si cele mai populare

Finalul anului vine cu topurile clasice. Astazi lansam nominalizarile Tech Adevarul pentru cele mai bune gadgeturi si tehnologii ale anului 2013. La telefoane mobile, HTC One a fost alegerea evidenta pentru toti cei trei oameni care scriu despre tehnologie pe adevarul. ro.

Apple: Top cele mai populare aplicatii, albume si artisti in 2013

Sfarstiul de an este perioada perfecta pentru clasamente si concluzii, motiv pentru care Apple a publicat top cele mai populare aplicatii, albume si artisti in 2013. Cu doua dintre cele mai populare magazine virtuale sub centura, Apple este cea mai potrivita autoritate pentru a ne atrage atentia asupra celor mai populare aplicatii, formatii, melodii si albume. in plus, intr-un clasament separat, aceeasi entitate stabileste pe niste criterii subiective cele mai bune aplicatii impartite pe diferite categorii. Sub forma unor premii [].

actualitate, 11:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2324 seconds )