Libnet.ro
UNICEF

14:30

Cele mai mari companii din Romania: cine sunt gigantii din retail, farma, auto sau agricultura

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Cele mai mari companii din Romania: cine sunt gigantii din retail, farma, auto sau agricultura

Vezi in slide-urile urmatoarele care sunt cele mai mari companii din domenii precum farma, auto, utilitati, energie sau ITC, pe baza informatiilor oferite de Registrul Comertului. continuă pe Wall-Street Ro

Observatorul Roman de Sanatate: Spitalul cu cele mai multe paturi din Romania este Judeteanul din Targoviste si pacientii sunt cel mai mult tinuti internati la Tarnaveni

Un raport publicatastazi de Observatorul Roman de Sanatate evalueaza mai multi indicatori care masoara capacitatea si activitatea spitalelor din Romania cu ajutorulunei aplicatii online si folosind informatii oficiale. Printre cele mai importante constatari: o defavorizare pronuntata a romanilor din mediul rural care au acces la mult mai putini medici si farmacii decat cei de la oras. De remarcat si ca spitalul cu cele mai multe paturi din Romania este, inexplicabil din perspectiva populatiei din zona respectiva, Spitalul Judetean din Targoviste.

Ce afaceri au companiile care detin cele mai puternice branduri din Romania

Gerovital, Dero, Petrom, Dacia sau Elmiplant sunt printre cele mai puternice branduri romanesti, potrivit studiului realizat in 2014 de catre revista Biz impreuna cu compania de cercetare Unlock Market Research. Vezi in slide-urile urmatoare ce.

Cele mai mari greseli din cele mai mari filme hollywoodiene: erori care au ramas in istoria cinematografiei

Unele dintre cele mai apreciate filme din istoria cinematografica, care au avut bugete de productie uriase si un succes comercial pe masura, au si o multime de greseli si inexactitati.

Business Report: Piata de capital romaneasca ramane la marginea lumii, alaturi de Bangladesh, Ghana, Liban, Palestina si Zimbabwe; Cum a ajuns Asmita Gardens pe lista celor mai profitabile companii din Romania; Proiectul prin care exportatorii de lemn su

Statistica - Salariatii romani - campioni UE la cresterea productivitatii muncii si ultimii la partea care le revine din PIB Romania si-a adjudecat un foarte rar prim loc in cadrul UE la un indicator economic. Contul curent al balantei de plati a trecut pe minus Contul curent al balantei de plati a inregistrat pe primele patru luni ale acestui an un deficit de 27 milioane euro.

Fermierii, cu cele mai mari subventiii de la stat. Cele mai multe solicitari au fost depuse de cei din Cahul

In timp ce cele mai multe solicitari au fost depuse de fermierii din Cahul, Orhei sau Edinet, cele mai mari sume din fondul de subventionare au ajuns la cei din Criuleni, Soroca sau Hancesti, potrivit infograficului realizat de Expert-Grup si publicat pe budgetstories. md.

Cele mai frumoase poduri din Romania. Adevarate minuni ale tehnicii si arhitecturii puse in opera de inginerii romani

Cele mai frumoase poduri din Romania sunt in cea mai mare parte opera unor ingineri romani, care au reusit, prin metode inovative, sa realizeze adevarate capodopere ale tehnicii. De exemplu, complexul de poduri de la Cernavoda era, la vremea respectiva, cel mai lung din Europa.

TOP: Cele mai mari agentii de media. Au scazut cu aproape 200 de milioane de euro in doi ani

Cele mai mari 21 agentii de media de pe piata locala au avut afaceri de circa 133 de milioane de euro anul trecut, mai putin cu in jur de 56 de milioane de euro fata de 2013, conform datelor publicate pe Ministerul de Finante.

Cele mai bune licee din Romania, in functie de ultima medie de admitere. Colegiul Fratii Buzesti din Craiova ocupa locul 3 in top

Colegiul National Fratii Buzesti din Craiova ocupa locul 3 in topul celor mai bune licee din Romania. Clasamentul a fost facut in urma medilor obtinute la admitere si examenul de bacalaureat.

Brunete sexy care au facut furori la finala Cel mai bun hairstylist din Romania

Mirela Popa, Adelina Pestritu, Anca Lungu si Albertina Ionescu sunt doar cateva dintre brunetele sexy care au facut furori, seara trecuta, la finala concursului Cel mai bun hairstylist din Romania! .

Blondele superbe care au atras toate privirile la finala Cel mai bun hairstylist din Romania!

Valentina Pelinel, Giulia Nahmany, Dana Savuica si Corina sunt doar cateva dintre blondele superbe din showbiz care au atras toate privirile cu frumusetea lor, ieri seara, la finala concursului Cel mai bun hairstylist din Romania! .

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2333 seconds )