Libnet.ro
UNICEF

08:30

Cele mai noi informatii despre cutremurul care a zguduit Turcia O femeie a fost salvata dupa 17 ore sub daramaturi FOTO

Adevărul Adevărul,
Cele mai noi informatii despre cutremurul care a zguduit Turcia O femeie a fost salvata dupa 17 ore sub daramaturi FOTO

Numarul persoanelor decedate in urma puternicului cutremur de vineri, din estul Turciei, a crescut la 31, potrivit unui nou bilant anuntat duminica, transmite AFP, potrivit News. ro. Numarul ranitilor confirmati este 1. 607, potrivit autoritatilor. Echipele de salvare continua recuperarea victimelor ingropate sub moloz. continuă pe Adevărul

Noi informatii despre cazul consilierului PNL atacat in stil mafiot. Primarul din Chiajna ar aparea in poze cu atacatorii

Noi informatii si imagini in cazul politicianului atacat in stil mafiot cu topoare. Consilierul PNL atacat a povestit ieri la Antena 3 ca Politia Locala a asistat la incident, acesta acuzand relatii si increngaturi care ajung pana la primarul localitatii.

Cele mai importante detalii despre Samsung S20 inainte de lansare

Pe 11 februarie vom afla ce-a pregatit Samsung pentru anul acesta. Pana atunci e timp sa afli ce specificatii ar avea seria Samsung S20, de la cel mai ieftin model pana la cel mai scump. Seria.

Noi detalii despre tragedia care zguduie Romania! Ce a facut sotul judecatoarei din Mures inainte de a-si pune capat zilelor

O drama cutremuratoare zguduie Romania. Un profesor universitar si-a pus capat zilelor, la Livezeni, in judetul Mures, la doar doua luni dupa ce sotia sa, judecatoare, s-a sinucis.

Top 5 cele mai spectaculoase Infinity Pools din lume, recomandate pentruValentines Day

Echipa motorului gratuit de cautare pentru calatorii momondo. ro a selectat cele mai interesante piscine de tip Infinity pentru cei care vor sa isi surprinda partenerii cu ocazia zilei indragostitilor sau pentru urmatoarea vacanta romantica planificata pentru anul care abia a inceput.

Actiunile Bancii Transilvania au fost cele mai lichide titluri pe Bursa de la Bucuresti

Actiunile Bancii Transilvania au fost cele mai lichide titluri si in aceasta saptamana pe Bursa de la Bucuresti, generand tranzactii de peste 81,59 milioane de lei, urmate de actiunile OMV Petrom, cu schimburi de 31,6 milioane de lei si Fondul Proprietatea, cu 26,59 milioane de lei.

Castiga o avere pe un post pe Instagram! Cele mai bine platite 5 celebritati!

Site-urile internationale au dat publicitatii topul celor mai bine platite vedete pe Instagram in 2019. Astfel, aflam ca in varful clasamentului se afla Kendall Jenner. Iata cat a castigat in urma postarilor sponsorizate! .

Noi victime dupa cutremurul din Turcia. Bilantul deceselor a crescut la 31, iar autoritatile continua misiunile de salvare

Puternicul seism care s-a produs vineri in estul Turciei a facut cel putin 31 de victime, potrivit celui mai recent bilant anuntat duminica de autoritatile din aceasta tara, informeaza AFP preluata de.

CELE MAI TARI BANCURI CU OLTENI: La sapat cu Ion si Gheorghe

Doi olteni, Ion si Gheorghe vroiau sa sape o groapa pentru a sadi un pom. Sapa oltenii nostri ce sapa si la un moment dat Ion il intraba pe Gheorghe: - Ba Gheorghe, dar noi ce facem cu mormanul asta de pamant care s-a.

Business report: Topul salariilor minime din Europa si unde se situeaza Romania; Noi descoperiri despre dublul standard de calitate a produselor din statele membre; Decizie istorica a OMV Petrom

Infrastructura rutiera din Romania nu mai face fata numarului tot mai mare de masini. De ce incep europenii sa renunte la automobilele personale. Presedintele Renault, despre posibile schimbari in actionariatul Nissan: Nu este o prioritate. in viitor, de ce nu.

Cele mai amuzante bancuri despre IT-isti. Ce spune un student de la Informatica intrebat despre sexul virtual

Va prezentam o antologie de bancuri despre IT-isti. Ne puteti scrie la sectiunea de comentarii propriile glume de acest fel pe care le stiti.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 08:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2012 seconds )