Libnet.ro
UNICEF

08:00

Cele mai rele rase de caini: patrupede care pot deveni periculoase

Adevărul Adevărul,
Cele mai rele rase de caini: patrupede care pot deveni periculoase

Cele mai rele rase de caini includ nu doar patrupedele care si-au castigat renumele de fiare prin aspectul fioros, ci si caini aparent dragalasi. in cadrul emisunii The Dog Whisperer, realizata de celebrul dresor Cesar Milan, a fost realizat un sondaj cu participarea a peste 10. 000 de telespectatori care detin caini, prilej pentru ca acestia sa voteze cele mai agresive rase de caini. continuă pe Adevărul

Cele mai dure lovituri din K1 care i-au trimis pe cei care le-au incasat in lumea viselor

Cele mai dure lovituri din K1. Cea mai spectaculoasa, dar si periculoasa metoda de a incheia un meci in sporturile de contact este KO-ul, procedeu provocat intotdeauna de lovituri naprasnice cu pumnii sau picioarele executate de un combatant, care il trimit pe adversar la podea.

China l-a EXECUTAT pe seful uneia dintre cele mai mari companii de prelucrare a fierului din lume

Autoritatile chineze l-au executat pe Liu Han 49 de ani), fondatorul companiei Hanlong Group, una dintre cele mai mari companii din lume care prelucreaza minereul de fier. Potrivit South China Morning Post, Han.

Cele mai bune locuri de iesit cu cainele in Bucuresti

In ultima vreme, in parcurile din Bucuresti se gasesc locuri special amenajate pentru cainii cu stapan. Concret, este vorba de tarcuri in care cainii se pot juca si pot alerga alaturi de celelalte patrupede scoase la plimbare. Trecem in revista cateva dintre cele mai bune locuri de iesit cu cainele in Bucuresti.

Cele mai mari tepe de pe internet. Virusul Politia Romana blocheaza calculatorul si a ucis oameni

Cele mai mari tepe de pe internet includ virusi care pot sa-ti blocheze calculatorul si sa-ti ceara rascumparare. Acestia sunt singurii care au facut si victime pana acum in istorie. Ransomware sau virusul Politiei Romane sunt printre cei mai periculosi .

Calarasi: Cele mai bune locuri de pescuit pe Dunare. Evadare in paradisul de pe insula Pacuiul lui Soare

Pescarii inraiti se pot relaxa, in judetul Calarasi, pe malul Dunarii, in zone cu farmec aparte si peisaj de vis, unde au ocazia sa le pice in undita pesti de pana la 10 kilograme bucata. Pacuiul lui Soare e un loc rupt de civilizatie, cu priveliste mirifica si cu o liniste asurzitoare si se numara printre cele mai bune locuri de pescuit pe Dunare.

Grammy 2015. Cele mai amuzante, penibile si controversate momente, in GIF-uri

Grammy 2015. Cea de-a 57-a gala a premiilor Grammy a oferit o serie de momente amuzante, dar si penibile in care cele mai cunoscute nume ale industriei muzicale au stralucit sau au rosit. Adevarul va prezinta cele mai interesante momente ale galei premiilor Grammy 2015 intr-o serie de GIF-uri.

Top 10 cele mai tari show-uri de la Premiile Grammy 2015! VIDEO

De la controversatul show pus in scena de Madonna si pana la Rihanna care, impreuna cu Kanye West si Paul McCartney, a cantat in premiera piesa FiveFourSeconds, sau Sia, ce a oferit un spectacol de zile mari cu piesa Chandelier, iata care au fost cele mai tari show-uri la Premiile Grammy 2015! .

Cele mai prost imbracate vedete la Premiile Grammy 2015!

De la Madonna sau Meghan Trainor si pana la Charli XCX, Bleona Qereti ori Joy Villa, iata care au fost cele mai prost imbracate actrite la Premiile Grammy 2015! .

Cele mai bine imbracate vedete la Premiile Grammy 2015!

Dintre toate vedetele care au pasit anul acesta pe covorul rosu al Premiilor Grammy 2015, Beyonce, Rihanna, Nicki Minaj si Katy Perry au fost printre cele care s-au remarcat prin tinutele lor spectaculoase.

Cele mai spectaculoase fantani arteziene din lume!

De la deja celebra Fontana di Trevi din Roma si pana la Bellagio Fountains din Las Vegas ori Magic Fountain of Montjuic din Barcelona, iata care sunt cele mai spectaculoase fantani arteziene din lume! .

ştiri de la Adevărul

actualitate, 08:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2738 seconds )