Libnet.ro
UNICEF

06:00

Cele mai sigure cartiere din Bucuresti

Adevărul Adevărul,
Cele mai sigure cartiere din Bucuresti

Cele mai sigure cartiere din Bucuresti sunt situate in zona de nord a Capitalei, arata un studiu de geografie mentala, realizat in urma cu aproape doi ani. continuă pe Adevărul

TOP 10 cele mai romantice recorduri din lume

Reprezentantii The Guinness World Records au publicat pe site-ul oficial un top 10 al celor mai romantice recorduri ale lumii, cu ocazia Zilei indragostitilor, sarbatorita anual pe 14 februarie, printre ineditele performante numarandu-se cel mai lung sarut si cea mai mare trufa din ciocolata, potrivit Mediafax.

Cele mai proaste sase aeroporturi din Europa

Aeroporturile au un rol important in calatoria noastra, fie ca este de vacanta, fie ca este in scop de afaceri, de aceea este bine sa stim care sunt cele mai proaste terminale din Europa si sa le evitam daca se poate. Ce ne-ar deranja pe un aeroport?.

Cele mai urmarite televiziuni din 2014: Pro TV si Antena 1 au pierdut telespectatori, iar Antena 3 a trecut peste TVR 1

Cele mai urmarite televiziuni din 2014. Pro TV si Antena 1 au dominat topul celor mai urmarite televiziuni din 2014, desi Antena 1 a pierdut de cinci ori mai multi privitori comparativ cu postul din Bulevardul Pache Protopopescu. Antena 3 si-a consolidat cea de-a patra pozitie a topului, in crestere fata de 2013, clasandu-se peste TVR 1.

Carturesti Carusel s-a deschis. Cum arata una dintre cele mai frumoase librarii din tara (FOTO)

Joi dimineata s-a deschis oficial libraria Carturesti Carusel de pe strada Lispcani, intr-o cladire istorica din centrul vechi in care a avut centrul banca Chrissoveloni. Libraria se desfasoara pe sase nivel.

Cele mai bune camine studentesti din Bucuresti

Studentii care aleg o universitate din Capitala sunt an de an in cautare unui loc in camin. Astfel, va propunem o lista cu cele mai bune camine studentesti din Bucuresti.

FOTOGALERIE Cum arata una dintre cele mai frumoase librarii din tara, deschisa pe strada Lipscani din Bucuresti

Joi dimineata s-a deschis oficial libraria Carturesti Carusel de pe strada Lipscani, intr-o cladire istorica de pe Lipscani in care a avut sediul banca Chrissoveloni. Libraria se desfasoara pe sase niveluri la are 1. 000 mp.

Romania va fi promovata printr-un joc video 3D. Un ghid virtual va purta turistii prin cele mai frumoase locuri din care nu vor lipsi vanatorile de comori

Play Romania este prima aplicatie-joc video de promovarea a turismului din Romania. Ea a fost initiata de Asociatia Celor mai Frumoase Sate din Romania si va fi lansata sambata la ora 14. 00 la Muzeul Satului din Bucuresti.

Cele mai frumoase cuvinte din limba romana

Cele mai frumoase cuvinte in limba romana sunt folosite, cu precadere, in contextele poetice. Limba romana, conform studiilor de lingvistica, detine un fond de peste 200. 000 de cuvinte, din care, in DEX, exista aproape 60. Dintre ele, in limbajul cotidian folosim frecvent cateva sute. Dar cu totii avem cuvinte preferate.

Cele mai frumoase manastiri din Republica Moldova

Bisericile si manastirile din Republica Moldova au avut enorm de suferit in perioada sovietica: cele mai frumoase manastiri si biserici au fost inchise si transformate in depozite, sali de sport, cluburi sau spitale.

Cele mai frumoase saruturi din istoria artei, prezentate de Google Cultural Institute cu ocazia Zilei indragostitilor

Google Cultural Institute sarbatoreste Valentines Day prin prezentarea unei colectii de arta celebre, intre care si Sarutul/ The Kiss lui Gustav Klimt. Aici puteti admira colectia alcatuita de Google.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2322 seconds )