Libnet.ro
UNICEF

15:30

Cele mai spectaculoase 10 hoteluri din lume: Costa Rica, Chicago si India in top

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Cele mai spectaculoase 10 hoteluri din lume: Costa Rica, Chicago si India in top

Timp de 19 ani revista Treasure + Leisure a cerut cititorilor sa-si voteze hotelurile si statiunile preferate, evaluandu-le din punctul de vedere al mancarii, al serviciilor si al locatiei. Iata cum arata, potrivit CNN. com , 10 hoteluri de vis. continuă pe Wall-Street Ro

(P) EVOLIO X6, unul dintre cele mai bune smartpone-uri din Romania

Evolio X6 este super-smartphone-ul lansat de brand-ul romanesc cu acelasi nume in primavara, primul telefon cu procesor Octa Core de pe piata din Romania. Evolio X6 este un smartphone de top, cu o memorie de 2 GB.

Acestea sunt cele mai aglomerate rute de zbor din lume

Stiati ca in fiecare zi 8,3 milioane de oameni zboara la bordul a 93. 500 de avioane? Numarul impresionant este aproape egal cu intreaga populatie a New York-ului!Sa vedem acum unde calatoresc cel mai frecvent.

Ei sunt cei mai eleganti oameni din lume

Revista Vanity Fair pregateste clasamentul anului acesta al celor mai elegante persoane publice din lume. In top se regasesc actori si actrite celebre, precum si membri ai familiilor regale.

Cele mai sanatoase fructe de vara pentru copii

Cand vine vorba despre alimentatia copiilor, parintii se straduiesc sa nu faca rabat. Ei vor sa le asigure celor mici cele mai bune fructe si legume, astfel incat alimentatia copiilor sa fie echilibrata.

Peste 16.000 de locuri de munca vacante in toata tara. Cele mai multe sunt disponibile in Bucuresti, Prahova si Cluj

Agentia Nationala pentru Ocuparea Fortei de Munca ANOFM) informeaza ca, in 8 august, sunt 14. 406 locuri de munca vacante in toata tara, cele mai multe fiind disponibile in Bucuresti 1. 808), Prahova 1. 625) si Cluj 1. 539), anunta Mediafax.

Facerea lumii din Padis, cel mai frumos loc din Apuseni. Secretele unuia dintre cele mai spectaculoase trasee din Padis

Poiana Glavoi, Padisul, Avenul Bortig judetul Bihor) sunt cateva dintre locurile care trebuie neaparat vazute de oricine ajunge in inima Apusenilor. Va propunem sa descoperiti aceste frumuseti intr-un traseu de noua ore, alaturi de veteranii muntilor.

GALERIE FOTO Noaptea superlunii in lume. Cele mai frumoase imagini

Superluna a aparut pe cer in noaptea dintre 10 si 11 august. Si romanii au putut vedea satelitul natural al Pamantului mai mare, deoarece s-a apropiat de Terra. Am selectat cele mai frumoase imagini cu Superluna din intreaga lume.

Un miliardar indian arestat pentru frauda vrea sa vanda doua hoteluri din Londra pentru CAUTIUNE

Miliardarul indian Subrata Roy, aflat in arest de cinci luni pentru frauda, incearca sa vanda hotelurile New York Plaza si Grosvenor House din Londra pentru plata unei cautiuni record de 1,6 miliarde dolari nece.

Simona Halep, a doua jucatoare din lume, conform clasamentului WTA

Simona Halep a mai urcat un loc in clasamentul mondial. Oficial, Halep a urcat pe locul 2 in lume. Este a 33 a jucatoare din istoria WTA care ocupa acest loc. Simona a beneficiat de absenta chinezoaicei Na Li de la.

Simona Halep, a doua jucatoare din lume in clasamentul WTA

Simona Halep a urcat o pozitie, pana pe locul 2, cu 6. 785 de puncte, in clasamentul jucatoarelor profesioniste de tenis, dat publicitatii luni. Aceasta este cea mai buna clasare din istorie a unei romance, informeaza wtatennis. com.

actualitate, 15:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2024 seconds )