Libnet.ro
UNICEF

05:00

Cele mai spectaculoase cladiri de birouri din lume: arhitectura si designul se impletesc in armonie

Adevărul Adevărul,
Cele mai spectaculoase cladiri de birouri din lume: arhitectura si designul se impletesc in armonie

Romania a inceput de numai cativa ani sa prinda gustul dezvoltarilor de birouri in care designul si arhitectura sa isi puna o amprenta tot mai mare asupra aspectului oraselor de un gri orbitor, iar acest lucru se poate observa in multitudinea de proiecte noi aflate in constructie atat in Bucuresti, cat si in tara. continuă pe Adevărul

Cele mai spectaculoase cladiri de birouri din lume: arhitectura si designul se impletesc in armonie

Romania a inceput de numai cativa ani sa prinda gustul dezvoltarilor de birouri in care designul si arhitectura sa isi puna o amprenta tot mai mare asupra aspectului oraselor de un gri orbitor, iar acest lucru se poate observa in multitudinea de.

Cea mai mare aeronava hibrid din lume! Are o lungime de 92 de metri si capacitatea de a se inalta la peste 3000 de metri (VIDEO)

A fost scoasa la rampa cea mai mare aeronava hibrid din lume! Airlander 10 este o combinatie intre un avion si un dirijabil, are o lungime de 92 de metri si capacitatea de a se inalta la peste.

Cele mai bune reduceri eMAG din aceasta saptamana

Pana in data de 8 august, eMAG va ofera acces la o serie de dispozitive aflate la reducere. Dupa cum stiti deja, in fiecare saptamana puteti beneficia de o serie de reduceri eMAG la diverse dispozitive. Printre cele disponibile acum la oferta se numara telefoanele Huawei, smartwatch-urile si bratarile inteligente, dar si televizoarele de mai jos.

FOTO. Klaus Iohannis, la Balea Lac: Avem probabil cele mai spectaculoase peisaje din Europa

Seful statului, Klaus Iohannis, a facut, sambata, o drumetie in zona Balea Lac, potrivit unei postari de pe pagina sa de Facebook.

Top 10 cele mai bune sortimente de bere din lume. Printre aromele preferate de consumatori se numara vanilia, romul, ciocolata sau marmelada

Iubitorii de hamei au votat cele mai bune sortimente de bere. Produse in diferite regiuni, in moduri si cu arome dintre cele mai diverse, sortimentele promit a satisfacele cele mai pretentioase gusturi.

Cele mai cautate zone de birouri: Centrul-Vest din Capitala urca pe locul doi, cu mai mult de o treime din tranzactii

Ponderea tranzactiilor de birouri din zona de centru-vest a Capitalei a crescut la o treime 33%) din totalul pietei de inchirieri, de la doar 10%, cat inregistra la inceputul acestui an, situandu-se pe pozitia a doua in top ca importanta in decizia de.

Top 10 cele mai frumoase plaje din lume

Daca iti este gandul la concediu si vrei sa ajungi intr-un loc linistit si mirific, iata un top al celor mai frumoase 10 plaje din lume. Noua nu ne mai ramane decat sa-ti uram Vacanta placuta! 1. Plaja iepurilor,.

Cel mai inalt tobogan cu apa din lume i-a adus moartea unui copil de numai 10 ani din SUA (VIDEO)

Un baiat in varsta de 10 ani din Kansas a murit, duminica, in timpul unei curse pe toboganul cu apa Verruckt, care este considerat a fi cel mai inalt din lume, potrivit Washington.

Unul dintre cele mai mari targuri de vechituri din Europa a fost anulat din motive de securitate

Unul dintre cele mai mari targuri de vechituri din Europa, care are loc in nordul orasului francez Lille, a fost anulat din motive de securitate, a anuntat primarul Martine Aubry, citat de AFP. Exista.

Skala Panagia, una dintre cele mai frumoase statiuni din Thassos

Thassos, una dintre cele mai frumoase insule de pe litoralul Marii Egee, te asteapta intr-un paradis uluitor, dominat de plajele spectaculoase, intinderi lungi de nisip, peisajele montane incredibile, cu paduri.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 05:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2485 seconds )