Libnet.ro
UNICEF

06:30

Cele mai spectaculoase poduri din Romania. Cum au conceput inginerii romani adevarate capodopere ale tehnicii

Adevărul Adevărul,
Cele mai spectaculoase poduri din Romania. Cum au conceput inginerii romani adevarate capodopere ale tehnicii

Inginerii romani au fost capabili de adevarate minuni ale tehnicii, reusind sa construiasca, la timpurile respective, unele dintre cele mai spectaculoase poduri din lume. Astfel, complexul de poduri realizat de inginerul Anghel Saligny era cel mai lung din Europa si ocupa locul trei in lume. continuă pe Adevărul

ENEL nu mai vinde activele din Romania

ENEL a decis sa nu mai vanda activele din Romania companii de distributie si furnizare electricitate), a anuntat ieri, la Londra, Francesco Starace, directorul general al grupului.

Care sunt cele mai fericite state din Europa. Ce loc ocupa Romania

Cetatenii danezi recent pensionati sunt cei mai fericiti europeni, in timp ce la polul opus se afla pensionarii bulgari cu varste peste 75 de ani. Romanii se afla la jumatatea clasamentului, arata un studiu Eurostat publicat vineri, de Ziua Internationala a Fericirii.

Idei de afaceri: cele mai ieftine francize din Romania care va pot transforma din angajati in patroni

Daca vreti sa faceti un business si nu aveti nici cea mai vaga idee despre ce trebuie facut, preluarea unei afaceri in franciza este solutia cea mai rapida, scrie Adevarul Financiar.

Cele mai frumoase locuri din Cluj - Napoca. Farmecul unui oras in 10 ipostaze

Daca vreti sa explorati nordul Romaniei incepeti de la Cluj, un oras medieval renascut datorita spiritului creativ al locuitorilor, spunea reporterul englez Charlie Ottley, in partea a treia a documentarului Wild Carpathia. Noi va spunem care sunt cele mai frumoase locuri din Cluj - Napoca.

Cele mai misterioase femei din istorie

Cele mai misterioase femei din istorie. Cleopatra, Elisabeta Bathory, Mata Hari sau Fanny Kaplan sunt femei care au fost subiectul multor controverse, despre acestea fiind scrise numeroase carti sau devenind subiect de film.

Cele mai fericite state din lume

Cele mai fericite state din lume sunt cele slab dezvoltate sau cele cu o economie puternica si unde libertatea e respectata? Aceasta e o intrebare esentiala in momentul in care sunt analizate studiile referitoare la gradul de fericire a oamenilor din ultimii ani.

Cum aratau unele dintre cele mai cunoscute site-uri din Romania in urma cu peste 10 ani

Internetulnu a fost intotdeauna la fel de raspandit precum este acum. Totusi, cum aratau unele dintre cele mai populare site-uri din Romania in urma cu peste un deceniu?.

Cele mai frumoase garduri din fier forjat

Cele mai frumoase garduri de fier forjat. imprejmuirea unei curti cu poarta si gard din fier forjat este o optiune moderna adoptata de multi romani.

Piata UE, invadata de produse periculoase. Cele mai multe provin din China

Comisia Europeana a informeaza ca, in 2014, pentru aproape 2. 500 de produse, variind de la jucarii la autovehicule, fie a fost interzisa introducerea acestora in UE, fie au fost eliminate de pe piete, deoarece.

Minunea de la Tarnita, cel mai suplu baraj din Romania. Legenda lostritelor lui Ceausescu

Una dintre cele mai impresionante constructii din Cluj se afla la Tranita si este cel mai suplu baraj de beton in arc, cu dubla curbura, din Romania. O legenda a locului spune ca dupa darea in folosinta a barajului in 1974, Ceausescu a decis popularea lacului cu lostrite uriase.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 06:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2033 seconds )