Libnet.ro
UNICEF

22:30

Cele mai subtiri televizoare 4K au fost anuntate de Sony si nu sunt ieftine

Playtech Playtech,
Cele mai subtiri televizoare 4K au fost anuntate de Sony si nu sunt ieftine

Sony tocmai si-a anuntat preturile oficiale pentru pentru noile sale smart TV-uri. Cel putin momentan, acestea sunt cele mai subtiri televizoare 4K. Daca va gandeati de mult timp sa faceti un upgrade la un televizor, cei de la Sony s-ar putea sa va ofere cel mai solid motiv din ultimii ani. Desi exista in continuare [] Cele mai subtiri televizoare 4K au fost anuntate de Sony si nu sunt ieftine Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro . continuă pe Playtech

Cele mai mari companii din Romania: cine sunt gigantii din retail, farma, auto sau agricultura

Vezi in slide-urile urmatoarele care sunt cele mai mari companii din domenii precum farma, auto, utilitati, energie sau ITC, pe baza informatiilor oferite de Registrul Comertului.

Radu Banciu, despre primele sase luni de mandat ale lui Iohannis: Cele mai multe dintre obiectivele anuntate in campanie sau dupa instalarea la Cotroceni sunt inca la stadiu de proiecte pe hartie, daca nu cumva la stadiu de vorbe (VIDEO)

Radu Banciu a facut, in editia de joi a emisiunii Lumea lui Banciu, bilantul dupa sase luni de mandat al presedintelui Klaus Iohannis. Avem sase luni de la preluarea mandatului de catre presedintele Klau.

Cele mai bune camere video spion

In ziua de astazi, tehnologia a evoluat atat de mult, incat cele mai bune camere video spion au ajuns la preturi accesibile. Noi am selectat cateva dintre cele mai vandute produse de acest fel in intreaga lume si vi le prezentam. Precum niste adevarati spioni sau detectivi particulari, ne-am documentat care sunt cele mai bune [] Cele mai bune camere video spion Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Observatorul Roman de Sanatate: Spitalul cu cele mai multe paturi din Romania este Judeteanul din Targoviste si pacientii sunt cel mai mult tinuti internati la Tarnaveni

Un raport publicatastazi de Observatorul Roman de Sanatate evalueaza mai multi indicatori care masoara capacitatea si activitatea spitalelor din Romania cu ajutorulunei aplicatii online si folosind informatii oficiale. Printre cele mai importante constatari: o defavorizare pronuntata a romanilor din mediul rural care au acces la mult mai putini medici si farmacii decat cei de la oras. De remarcat si ca spitalul cu cele mai multe paturi din Romania este, inexplicabil din perspectiva populatiei din zona respectiva, Spitalul Judetean din Targoviste.

ANOFM: Peste 23.000 de posturi vacante, cele mai multe in Cluj si Bucuresti, cele mai putine in Bacau

Peste 23. 000 de locuri de munca sunt vacante, cele mai multe fiind inregistrate in Cluj, Bucuresti, Arad si Prahova, iar cele mai putine in Bacau, Caras-Severin, Mehedinti si Salaj, a anuntat, vineri, Agentia Nationala pentru Ocuparea Fortei de Munca ANOFM).

Care sunt cele mai mari greseli pe care le facem in dieta de vara? Aflam la Adevarul Live de la ora 15.00

E bine sau nu sa bem bere pe durata verii? Ne ingrasa, ne deshidrateaza? Care sunt cele mai recomandate diete ca sa aratam bine la plaja? Discutam la Adevarul Live de la ora 15. 00 cu medicul nutritionist Corina Zugravu.

Capusele, cele mai periculoase pentru copii (VIDEO)

Este sezonul vacantelor asa ca distractia la iarba verde sau plimbarea prin parc sunt cele mai ieftine metode de relaxare. Odata cu incalzirea vremii, insa, au aparut si capusele, care ataca animalele, dar si.

Romania a primit 700 cereri de azil in 2015, cele mai multe de la cetateni sirieni

Aproximativ 700 de cereri de azil in Romania au fost depuse in perioada ianuarie - mai 2015, cele mai multe de cetateni sirieni, anunta Inspectoratul General pentru Imigrari, cu ocazia Zilei Mondiale a Refugiatului, sarbatorita pe 20 iunie.

Cum transforma un tanar cele mai cunoscute piese pop in hituri heavy metal

Daca v-ati intrebat vreodata cum ar suna piesele Wrecking Ball, Happy sau Dancing Queen pe ritmuri extreme, un tanar norgevian a pus in practica acest exercitiu de imaginatie. Astfel, cele mai cunoscute hituri pop din toate timpurile au fost reinterpretate dintr-o perspectiva heavy metal de catre un muzician pasionat de acest stil de muzica.

Cine este dubluraactritei Lena Headey, care a avut incredibilul curaj sa filmeze nud una dintre cele mai brutale scene din serialul Urzeala tronurilor VIDEO

Actrita si modelul Rebecca Van Cleave, in varsta de 27 de ani, a fost dublura nud a actritei Lena Headey 41 de ani), interpreta personajului Cersei Lannister, in ultimul episod al sezonului cinci din Urzeala tronurilor/ Game of Thrones, fiind protagonista uneia dintre cele mai socante scene.

ştiri de la Playtech

actualitate, 22:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2211 seconds )