Libnet.ro
UNICEF

16:30

CELE MAI TARI BANCURI CU ALINUTA: Lama

B1 B1,
CELE MAI TARI BANCURI CU ALINUTA: Lama

In timp ce Alinuta mergea pe strada mestecand ingandurata se intalneste cu o prietena care ii spune: Ce mesteci? O lama. Orbit ? Nu, Gillette. continuă pe B1

CELE MAI TARI BANCURI CU ALINUTA: La gradinita

Alinuta ajunge vesela acasa. Ei, cum a fost la gradinita? intreaba maica-sa. Foarte bine! M-am jucat cu colegul de banca de-a ginecologul si pacienta. Aoleu!!! zice mama Alinutei, alba.

CELE MAI TARI BANCURI CU ALINUTA: Albina

-Alinuta,stii bancul cu albina? -Nu. -Roiul.

CELE MAI TARI BANCURI CU POLITISTI: invatatoarea

La o sectie de politie este adusa o femeie care a trecut pe rosu. Politistul de serviciu incepe sa o interogeze: -Numele? -Adela P. -Virsta? -28 de ani. -Ocupatia? -Invatatoare. Politistul se ridica de la masa,.

CELE MAI TARI BANCURI CU ALINUTA: Pe luna

Alina isi propune sa ajunga pe luna. Inainte de a pleca lasa un bilet mamei ei in care scrie: Am plecat pe luna. Ma intorc peste 3 zile. Cand se intoarce, mama ei tot nu era acasa dar in schimb ii lasase un.

Cele mai tari show-uri de cooking de pe Netflix. Ca sa te inspiri cat timp stai in casa!

Iata aici cateva dintre cele mai tari show-uri de cooking pe care le poti gasi pe Netflix in aceasta perioada. Din ele te poti insipra atata vreme cat stai in casa! .

CELE MAI TARI BANCURI CU BLONDE: Zapada

Doua blonde merg in padure sa-si caute un brad de Craciun. Dupa trei ore de mers prin zapada, una dintre ele zice: - Oare nu ar fi mai bine sa cautam unul neimpodobit? .

CELE MAI TARI BANCURI SECI: La cinema

Doi orbi la cinema: -Ba!Tu vezi ceva? -Nu. -Hai mai in fata.

CELE MAI TARI BANCURI CU BULA: Razboiul

Intors din razboiul cu arabii,Bula are cumplita misiune de ai comunica matusii sale vestea ca baiatul ei, Strul a murit impuscat. Convins ca a gasit,dupa o matura chibzuinta, formula cea mai putin socanta,el spune mat.

CELE MAI TARI BANCURI CU ARDELENI: Ion si Gheorghe

Doi ardeleni la oras, cazati intr-un hotel, la etajul 20. Liftul nu functioneaza. Se apuca ei sa urce pe scari. Pe la etajul 5, Ion catre Gheorghe: - Gheo, am sa iti zic ceva. - Lasa-ma in.

CELE MAI TARI BANCURI CU MOLDOVENI: Placinte

Intrebare: - Cum zic moldovenii la cinci placinte, intr-un singur cuvant? Raspuns: - Plasinsi! .

ştiri de la B1

actualitate, 16:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2348 seconds )