Libnet.ro
UNICEF

13:30

CELE MAI TARI BANCURI CU ARDELENI: Fulger

B1 B1,
CELE MAI TARI BANCURI CU ARDELENI: Fulger

Doi ardeleni stau pe marginea unei strazi: - Ma crezi ca pot trece strada asta in 10 minute ? - Dar ce, ma, esti fulger ?? . continuă pe B1

CELE MAI TARI BANCURI CU ARDELENI: Palinca

Turistul intr-un sat din Ardeal; - Auzi bade, in satul asta, unde fierbeti voi palinca? - Dapai, domnule draga, vezi dumneata biserica aia? - Da. - No, numa acolo nu! .

CELE MAI TARI BANCURI CU ARDELENI: Pe deal

Pe-un deal, Vasile lucra. Deodata se aude un strigat de pe alt deal. Vasileee!!! Da, maaa! Tu esti maaa!? Da, maaa Bine, maaa! Credeam ca m-o mintit nevasta-ta ca-i.

CELE MAI TARI BANCURI CU ARDELENI: Integrame

Gheorghe ajunge seara acasa, baut bine. Surprins vede ca lumina de la bucatarie e aprinsa si nevasta-sa sta la masa si face integrame. - Unde ai fost? il intreaba ea - No, din cate litere,.

CELE MAI TARI BANCURI CU MOLDOVENI: Cainele

Doi ciobani moldoveni intra cu un caine intr-un magazin din Suceava. - Animalele nu au voie in magazin, zice vanzatorul. - Bre, Gheorghe, atunci eu si Labus te asteptam afara.

CELE MAI TARI BANCURI CU POLITISTI: Calul

Doi politisti de la Rutiera opresc un mos cu o caruta, hotarati sa rada de el: - Permisul si talonul, va rog! Mosul ridica coada calului: - Va rog, serviti-va din.

CELE MAI TARI BANCURI CU OLTENI: Ghetele

Pe o sosea dinspre Craiova, doi olteni merg cu ghetele aruncate pe umar. - Frumoase ghete ai, remarca unul. - Da. Si de calitate. Le port asa de 20 de ani si tot noi sunt! .

CELE MAI TARI BANCURI SECI: Pestele

O balanta, un peste, un rac si doi gemeni stateau de vorba langa o taraba din piata. Un cumparator trece pe langa ei si ii intreaba pe gemeni: -Cu cat dati kilogramul de peste? .

CELE MAI TARI BANCURI CU OLTENI: Vacile

- De ce au vacile oltenilor gatul mai lung? - Ca sa mai pasca si din curtea vecinului! .

CELE MAI TARI BANCURI CU OLTENI: Soacra

Un oltean isi ingroapa soacra langa drum si pe placa funerera scrie: Sub aceasta cruce grea, Zace scumpa, soacra-mea, Calatorii mei iubiti, Mai ncet, sa n-o treziti ! .

CELE MAI TARI BANCURI CU BLONDE: in centru

Am ajuns deja in oras? intreaba blonda. Cu siguranta, raspunde sotul, lovim din ce in ce mai multi pietoni! Pai incetineste atunci! Cum sa incetinesc, daca tu.

ştiri de la B1

actualitate, 13:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2158 seconds )