Libnet.ro
UNICEF

10:30

CELE MAI TARI BANCURI CU ARDELENI: La ghiseul de bilete

B1 B1,
CELE MAI TARI BANCURI CU ARDELENI: La ghiseul de bilete

Doi ardeleni in gara la ghiseul de bilete: Domnisoara, doua belete. Da sigur, pana unde? Gheorghe: Ii spunem? Nu Domnisoara, doua belete va rog. Sigur, dar daca nu-mi spuneti unde mergeti, . continuă pe B1

CELE MAI TARI BANCURI CU ARDELENI: Melcul

Doi ardeleni, pe drum. Unul calca si striveste un melc. De ce-ai strivit biata faptura? N-ai vazut ca ne urmarea de trei ceasuri?! .

CELE MAI TARI BANCURI CU ARDELENI: Cum se lasa de fumat

Doi ardeleni intr-un bar. Cum sa fac sa ma las de fumat? Eu incerc de doua luni. Cu pastile ai incercat? Da, dar nu pot sa le aprind! .

CELE MAI TARI BANCURI CU ARDELENI: Praf de purici

Un ardelean era vanzator ambulant intr-un tren si striga, trecand din vagon in vagon: Praf de pureci! Praf de pureci! As dori si eu, devine interesat un calator. ii da ardeleanul o punguta, la.

CELE MAI TARI BANCURI CU POLITISTI: La bar

Se intalnesc doi politisti intr-un bar. Ce bei, il intreaba unul pe celalalt? Pai, ce bei si tu, nu am pretentii. Doua cafele, cere politistul barmanului. Da-mi si mie doua, zice celalalt.

CELE MAI TARI BANCURI CU OLTENI: Groapa

Doi olteni, Ion si Gheorghe vroiau sa sape o groapa pentru a sadi un pom. Sapa oltenii nostri ce sapa si la un moment dat Ion il intraba pe Gheorghe: Ba Gheorghe, dar noi ce facem cu mormanul asta de pamant care s-.

CELE MAI TARI BANCURI SECI: Dupa blocuri

Doua blocuri stau in pom. Trec doi politisti pe acolo. Zice unul: Ce cautati mai aici? La care, un bloc: De ce, e deja ora cinci?! .

CELE MAI TARI BANCURI CU MOLDOVENI: Canibalii

Un canibal a prins un moldovean si fugea cu el in spinare. se intalneste cu un alt canibal, Ooo, azi o sa aveti ce manca, da ce natie e? E moldovean. Ooooo, dai mai bine drumul. De ce? .

CELE MAI TARI BANCURI CU OLTENI: Ardeleanul si olteanul in tren

Un ardelean si un oltean merg cu trenul. De plictiseala, olteanul incepe sa cante: Ma facu mama oltean, mai La care ardeleanul impaciuitor: No, de-acuma treaba-i facuta.

CELE MAI TARI BANCURI CU ALINUTA: Binoclul

Alinuta mergea pe strada cu doua furculite in mana si striga: Cine vrea sa se uite prin binoclu? Satisfactie garantata! Gratis! Un trecator naiv se arata interesat. Alinuta ii baga furculitele-n.

CELE MAI TARI BANCURI CU MOLDOVENI: Mirele in Moldova

Cum recunosti mirele la o nunta in Moldova? Este cel cu treining nou .

ştiri de la B1

actualitate, 10:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2189 seconds )