Libnet.ro
UNICEF

23:00

CELE MAI TARI BANCURI CU BLONDE: Mama

B1 B1,
CELE MAI TARI BANCURI CU BLONDE: Mama

Discutie intre doua blonde: Mama ta este o mare mincinoasa. De ce, draga? Spunea ca negrul slabeste si de doua saptamani ma imbrac doar in haine negre si nu am dat jos niciun. continuă pe B1

CELE MAI TARI BANCURI CU BLONDE: Gramada

Doua blonde la un meci de rugby. ii vezi pe aia care s-au strans gramada? o intreaba una pe cealalta. Da, ce-i cu ei? Pariez ca in clipa asta s-au strans ca sa ne.

CELE MAI TARI BANCURI CU BLONDE: Discutie ca intre fete

Doua prietene: - Ce pasare preferi? - Paunu. da tu? - Si eu la fel, cand pa unu, cand pa altu.

CELE MAI TARI BANCURI CU BLONDE: Doi pensionari stateau in parc pe o banca

Doi pensionari stateau in parc pe o banca, cand vad o blonda. Unul dintre ei spune: Vezi blonda aia? Moare dupa mine! Celalalt raspunde: Cum asa? Primul pensionar: Doar nu moare inaintea.

CELE MAI TARI BANCURI CU ALINUTA: La scoala

Alinuta:mama,un baiat m-a batut azi la scoala!!! Mama:da?si poti sa-l identifici? Alinuta:da,am o ureche de-a lui in ghiozdan.

CELE MAI TARI BANCURI CU BULA: Stefan cel Mare

Profa ii da de scris lui Bula pentru a doua zi patru propozitii. Se duce el acasa: -Mama, zi o propozitie . -Tacica sunt nervoasa! Bula noteaza . : -Sora, zi o propozitie . -Si ce daca, si c.

CELE MAI TARI BANCURI CU ARDELENI: Foamete in tara

Doi ardeleni, unul mai grasut si unul mai slabut, stau de vorba. Unul dintre ei zice: - Mai Ioane, daca te-ar vedea vreun strain ar zice ca e foamete in tara. - Da??!!. dar daca te-ar vedea pe tine, ar zice ca tu.

CELE MAI TARI BANCURI CU BULA: La medic

De ce-ai intarziat, Bula? intreaba doctorul. Ma scuzati, am trecut mai intai pe la farmacist. Farmacistii astia sunt niste incapabili! racneste doctorul. Spun numai prostii. Si, ma rog, ce tampenie ti-a.

CELE MAI TARI BANCURI CU ALINUTA: La starea civila

La starea civila, la Casatorii : - Domnisoara Alinuta, va rog sa nu mai veniti cu domnul in asa stare. E a patra oara luna asta cand vine beat mort . - imi cer scuze doamna . Dar cand e treaz, nu.

CELE MAI TARI BANCURI CU BULA: Facturile

- Bula, ce a fost cel mai frumos lucru din copilaria ta? - Cel mai frumos lucru din copilarie a fost ca nu aveam facturi de platit! .

CELE MAI TARI BANCURI CU ALINUTA: Cina

Am sunat-o pe Alinuta, iubita mea,si i-am zis: - M-am gandit sa luam cina impreuna in seara asta, ce zici? - Minunat! raspunse ea. La sapte sunt la tine. - Vino mai degraba pe la cinci, zic, cina nu se pregatest.

ştiri de la B1

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2285 seconds )