Libnet.ro
UNICEF

12:30

CELE MAI TARI BANCURI CU BULA: Teza la chimie

B1 B1,
CELE MAI TARI BANCURI CU BULA: Teza la chimie

Dupa teza la chimie, Alinuta: Ma Bula, eu te-am vazut c-ai copiat dupa mine. O sa se prinda profa! Taci fata, ca nu se prindeunde-ai scris tu Ion pozitiv,eu am scris Gheorghe. continuă pe B1

CELE MAI TARI BANCURI CU BULA: Noua ocupatie

Cu ce te ocupi, Bula? Am grija de creierele mici. Neurolog pediatru? Consilier de imagine .

CELE MAI TARI BANCURI CU BULA: Masina si permisul de conducere

Bula isi primeste permisul de conducere doar de cateva zile: In timp ce se plimba cu masina pe strazile capitalei este oprit de un politist: Dumneata ai lovit cu masina un om. Stii e trebuie sa faci in.

CELE MAI TARI BANCURI CU BULA: La centrul de recrutare

Ofiterul de la centrul de recrutare il intreaba pe Bula: Recrut, cei cu ochiul dumitale? E un ochi artificial. Si din ce e un ochi artificial? Din sticla, domnule ofiter. Da, logic.

CELE MAI TARI BANCURI CU MOLDOVENI: La bar

Marman, adu un rachiu ca ma ardie buzili! Barmanul aduce, dupa cinci minute, iar: Marman, adu un rachiu ca ma ardie buzili! Barmanul nervos aduce, dar dupa cinci minute: Marman, adu un rachiu ca ma arghe .

CELE MAI TARI BANCURI CU POLITISTI: Cursa nebuna

Un sofer gonea cu 150 km pe ora. Vede girofarul unei masini de politie in oglinda si accelereaza. Dupa o vreme vede ca nu poate scapa de politist si trage pe dreapta. Politistul ii spune: Am avut o zi groaznica.

CELE MAI TARI BANCURI SECI: Cadere libera

Un om a cazut de la etajul 10. Dupa un timp, a cazut si un smoc de par. Folosea o lotiune care intarzia caderea parului! .

CELE MAI TARI BANCURI CU ALINUTA: Cadou

Alinuta a primit de ziua ei o bicicleta si se plimba in jurul blocului. Mamica ei o admira de la balcon: - Uite, mami, fara-o mana!! Dupa inca o tura: - Uite, mami, fara maini!!! Dupa inca.

CELE MAI TARI BANCURI CU OLTENI: Ardeleanul si olteanul in tren

Un ardelean si un oltean merg cu trenul. De plictiseala, olteanul incepe sa cante: Ma facu mama oltean, mai La care ardeleanul impaciuitor: No, de-acuma treaba-i facuta.

CELE MAI TARI BANCURI SECI: Lupul la stana

Cica un lup dadea tarcoale la o stana. La un moment dat s-a oprit. De ce? Pentru ca nu mai avea tarcoale.

CELE MAI TARI BANCURI CU ALINUTA: Explozia nucleara

Alinuta vine la bunicul si-i zice: Bunicutule, mai povesteste-mi despre Cernobal! Bunicutul, meditativ si nostalgic: Alinuta, Alinuta E tare mult de-atunci Si bunicutul o mangaie pe.

ştiri de la B1

actualitate, 12:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2349 seconds )