Libnet.ro
UNICEF

08:00

CELE MAI TARI BANCURI CU MOLDOVENI: Batut mar

B1 B1,
CELE MAI TARI BANCURI CU MOLDOVENI: Batut mar

Un moldovean batut mar se duce la doctor. - Ce-ai patit omule? il intreaba doctorul. Cine te-a nenorocit in halul asta? - Niste betivi. M-au prins in pat la nevasta-mea. continuă pe B1

CELE MAI TARI BANCURI CU MOLDOVENI: Luat la rost

Un moldovean isi parcheaza Dacia. Vine un ardelean si i-o loveste. Moldoveanul: Vaaai di mini si di mini!! Se-ai facut cu dasisoara me? Cu iasta imi dusem copiii la scoala si-mi cistigam.

CELE MAI TARI BANCURI CU MOLDOVENI: Capra

Un francez, un neamt si un moldovean fac un pariu: Care rezista mai mult la mirosul de capra. Se baga toti in grajd la capra si asteapta. Dupa un sfert de ora iese neamtul. Trece jumatate de ora, iese.

CELE MAI TARI BANCURI CU MOLDOVENI: Magazinul de televizoare

Vasluienii se distreaza : au facut primul om de zapada beat, si in patru labe.

CELE MAI TARI BANCURI CU ALINUTA: Caciulita

- Alinuta, vezi sa nu cada caciulita surorii tale! Nu cade, i-am batut-o in cuie!! .

CELE MAI TARI BANCURI CU ARDELENI: Un om fericit

Ion si Gheo la 50 de ani - Mai Gheo, ce-ti mai fac copiii? - Ehe, sa fii tu sanatos de cand nu mai sunt copii! Unul e deja insurat. - Si celalalt? - Celalalt o duce.

CELE MAI TARI BANCURI SECI: Palme

Un om mergea linistit prin desert cand, deodata, ia o palma. Se uita in dreapta, in stanga, in spate, nimeni. Se uita in sus: senin. Mai merge si iarasi ia o palma. Se uita in dreapta, in stanga, in.

CELE MAI TARI BANCURI CU BLONDE: La muzeu

O blonda se plimba printr-un muzeu de arta. Dupa ce priveste mai multe tablouri, se opreste in fata unei rame si ii zice unui angajat: - Vai, domnule, de ce e tabloul acesta asa de urat? - Doamna, dar nu e.

CELE MAI TARI BANCURI SECI: La spital

-Alo, mama, nu te speria, te rog sa nu intri in panica, nu e nimic grav, dar sunt la spital! - Manole, esti medic de zece ani, nu mai spune asta de cate ori ma suni.

CELE MAI TARI BANCURI CU ARDELENI: Vasilie si Ion

Pe-un deal, Vasile lucra. Deodata se aude un strigat de pe alt deal. Vasileee!!! Da, maaa! Tu esti maaa!? Da, maaa Bine, maaa! Credeam ca m-o mintit nevasta-ta ca-i.

CELE MAI TARI BANCURI CU ALINUTA: in parc

Intr-un parc: - Hei, frumoaso ! - Cei , baiete ? Ma cunosti de undeva ? - Da , draga ! In alta viata ai fost sotia mea . - N-am stiut de ce m-a apucat durerea de cap cand te-am vazut.

ştiri de la B1

actualitate, 08:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,228 seconds )