Libnet.ro
UNICEF

09:30

CELE MAI TARI BANCURI CU MOLDOVENI: Nevasta

B1 B1,
CELE MAI TARI BANCURI CU MOLDOVENI: Nevasta

Un Oltean, un Ardelean si un Moldovean discutau cit de proaste sint nevestele lor. Zice olteanu: Nevasta-mea e atit de proasta, a cumparat 50 kg de carne ca erau la reducere si nici macar nu. continuă pe B1

CELE MAI TARI BANCURI CU MOLDOVENI: La pescuit

Un moldovean s-a dus la pescuit. Vine un politist si-l intreaba : -De ce pescuiesti in lacul asta ,e interzis! -Pai nu pescuiesc. -Dar ce faci? -Imi spal undita. -Pai e interzis. -De ce ? -Pentru ca n-are.

CELE MAI TARI BANCURI CU MOLDOVENI: Stefan cel Mare

Stefan cel Mare fugea de turci. Se ascunde intr-o fantana. Vine un turc se uita in fantana si zice: -Oare Stefan o fi aici? La care ecoul: -Oare Stefan o fi aici? -Oare Stefan o fi in padure? La care ecoul: -Oare.

CELE MAI TARI BANCURI CU MOLDOVENI: Cerere in casatorie

- As dori sa ma casatoresc cu fiica dumneavoastra. - Pe sotia mea ai intrebat-o? - Da domnule, dar o prefer pe fiica dumneavoastra.

CELE MAI TARI BANCURI CU OLTENI: Scaunul electric

Un oltean e condamnat la moarteprin electrocutare. Este asezat pe scaunul electric si intrebat care e ultima lui dorinta. Olteanul raspunde: -Sa ma tineti de mana.

CELE MAI TARI BANCURI CU OLTENI: Cu magarul la pascut

Un oltean iese cu magarul la pascut. Se intaleste cu un ardelean: ardeleanul: -unde duci bai boul asta? Olteanul: -bai tu esti prost,nu vezi ca-i magar? Ardeleanul: -nu cu tine.

CELE MAI TARI BANCURI SECI: Cel mai bun prieten

Doi prieteni stau de vorba: -Ce mai faci? -Uite, m-a lasat nevasta pentru cel mai bun prieten. -Credeam ca eu sunt cel mai bun prieten al tau -Acum e.

CELE MAI TARI BANCURI CU BULA: Mamaia

Bula si cu mamaia luise duc la magazin El gaseste 1 leu pe jos -Mamaie pot sa il iau? -Nu, Bula, ce este pe jos, pe jos ramane Mai tarziu gaseste 5lei -Mamaie, mamaie pot sa-iiau ? -Nu, ma, ca ce este.

CELE MAI TARI BANCURI SECI: Limba materna

Copii, de ce spunem limba materna si nu limba paterna? Fiindca mama vorbeste cel mai mult acasa.

CELE MAI TARI BANCURI CU ARDELENI: La medic

Ardeleanul se duce la doctor deoarece tusea foarte tare. Doctorul il consulta si il intreaba cu o voce grava: -Fumati? La care ardeleanul dupa cateva momente de ezitare raspunde: -Mai bine as bea.

CELE MAI TARI BANCURI CU ARDELENI: in gara

Gheorghe ii zice lui Ion: Gheorghe: - Mai Ioane, am auzit ca ai luat bataie in gara la Dej. Ion: -Dace ma, aia e gara?! .

ştiri de la B1

actualitate, 09:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2115 seconds )