Libnet.ro
UNICEF

14:30

CELE MAI TARI BANCURI CU MOLDOVENI: La pescuit

B1 B1,
CELE MAI TARI BANCURI CU MOLDOVENI: La pescuit

Ba, Gheorghe, stii bancul cu undita? Nu. Ghici?! Ce, ba? Undit-am gasit nevasta azi noapte . continuă pe B1

CELE MAI TARI BANCURI CU MOLDOVENI: Stefan cel Mare

Inainte de batalie, Stefan cel Mare se infatiseaza armatei, incepand iritat: - Cine s-a imbatat azi noapte??? Vazand cateva maini ridicate, el continua: - Voi, haideti cu mine sa ne dregem. - Restu LA.

CELE MAI TARI BANCURI CU MOLDOVENI: Accident

Un moldovean parcheaza Dacia sa. Vine altul si ii loveste masina. Moldoveanul: Vaaai di mini si di mini!! Si-ai facut cu dasioara me? Cu iasta imi dusem copiii la scoala si-mi cistigam panea!.

CELE MAI TARI BANCURI CU MOLDOVENI: Razboiul Stelelor

Stiti cum zic moldovenii la Razboiul Stelelor? Galshiava pi sher! .

CELE MAI TARI BANCURI CU OLTENI: Groapa

Doi olteni, Ion si Gheorghe voiau sa sape o groapa pentru a sadi un pom. Sapa oltenii ce sapa si la un moment dat Ion il intreaba pe Gheorghe: -Ba, Gheorghe, dar noi ce facem cu mormanul asta de pamant.

CELE MAI TARI BANCURI CU BULA: Ce meserie are tatal lui?

Ce meserie au parintii vostrii? intreaba profesoara -Tata e inginer, zice Gheorghe -Tata e mecanic, zice Ionel -Tata e sef, zice Bula -Cum asa Bula? intreaba mirata profa -Are 500 de.

CELE MAI TARI BANCURI CU OLTENI: Semaforul

Trei olteni ajung pentru prima data in capitala. Si tot pentru prima data vad un semafor. -Mai, ce destepti sunt bucurestenii astia, vezi, este rosu! Mai stau ei ce mai stau si. -Mai, ce destepti sunt.

CELE MAI TARI BANCURI CU ALINUTA: Bunicul

Alinuta vine la bunicul si-i zice: Bunicutule, mai povesteste-mi despre Cernobal! Bunicutul, meditativ si nostalgic: Alinuta, Alinuta E tare mult de-atunci Si bunicutul o mangaie pe.

CELE MAI TARI BANCURI CU BULA: La magazin

Merge Bula la un magazin alimentar si intreaba: -Buna ziua, fiti amabila, aveti paine? -Da avem, de care doriti? -Pai aveti de mai multe feluri? -Da, de azi, de ieri si de alaltaieri. -Binei.

Cele mai tari aplicatii de videoconferinte ca sa scapi de Zoom sau Skype

Zoom si Skype sunt printre cele mai populare aplicatii pentru videoconferinte, insa mai exista si alte optiuni extrem de utile de care te poti bucura. in perioada asta, dar nu numai, ai.

CELE MAI TARI BANCURI CU ARDELENI: De ce esti amarat, Ioane?

De ce esti amarat, Ioane? -Cum sa nu fiu amarat daca mi-o murit un bou. -Eh, nu-ti fa griji, ase ne-om duce, unu dupa altu.

ştiri de la B1

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,216 seconds )