Libnet.ro
UNICEF

21:00

CELE MAI TARI BANCURI CU OLTENI: Berea

B1 B1,
CELE MAI TARI BANCURI CU OLTENI: Berea

Doi olteni veneau der la servici. Unul il intreaba pe celalalt, trecand prin fata unei crasme: -Vrei sa bei o bere? - Da! -Atunci du-te si bea-o ca eu te astept aici! . continuă pe B1

CELE MAI TARI BANCURI CU OLTENI: Groapa

Doi olteni, Ion si Gheorghe, voiau sa sape o groapa pentru a sadi un pom. Sapa oltenii nostri ce sapa si la un moment dat Ion il intreaba pe Gheorghe: Ba Gheorghe, dar noi ce facem cu mormanul asta.

CELE MAI TARI BANCURI CU MOLDOVENI: Berea

Un barbat statea pe veranda cu sotia sa. La un moment dat, spune: Cat de mult te iubesc ! Sotia raspunde: Vorbesti tu, sau berea din tine? Barbatul: Eu vorbesc. hac. cu berea.

CELE MAI TARI BANCURI CU OLTENI: Scara

I: - De ce se duc oltenii cu scara la cumparaturi? R: - Au crescut Preturile.

CELE MAI TARI BANCURI CU OLTENI: Somnul

-De ce isi iau oltenii doua pietre cind merg la culcare? -Cu una sting becul, iar cu cealalta verifica daca au inchis fereastra.

CELE MAI TARI BANCURI CU ARDELENI: Cluj

Doi ardeleni se intorc cu trenul de la Bucuresti. La un moment dat,in apropiere de Cluj,Ion catre Gheorghe: -Mai Gheo,cum crezi tu ca se zice corect:Cluj sau Cluuuuj? -D-apoi, eu cred ca Cluuuuj. -Da de.

CELE MAI TARI BANCURI SECI: Bila

Doi pitici numarau o bila. Bila cade pe ciment si face: poc! poc! De ce nu a facut : poc! poc! poc!? R : Pentru ca de-aia se numeste bila. Daca ar fi facut poc! poc! poc! se numea.

CELE MAI TARI BANCURI CU ARDELENI: Bicicleta

Doi ardeleni stateau de vorba: Ba, tu stii ce am patit ieri? No, ma, ce-ai patit? Mergeam prin parc si vad ca se apropie o femeie tanara si frumusica pe o bicicleta. Cand a ajuns in dreptul meu, a.

CELE MAI TARI BANCURI CU ALINUTA: Urechea

- Mami, ma lasi sa-i tai lu tata o ureche? - Mai lasa-l sa fiarba 10 minute!!! .

CELE MAI TARI BANCURI CU BLONDE: Oglinda

Care este diferenta dintre o blonda si o oglinda? O blonda se abureste mai repede.

CELE MAI TARI BANCURI CU ARDELENI: Lucerna

Ion si Maria sunt proaspat casatoriti. intr-o zi, pe cand Maria era plecata de acasa, Ion trebaluia prin ograda. Apare Vasile si de departe ii striga: - Ioaneee! Mai Ioaneee! Vezi ca.

ştiri de la B1

actualitate, 21:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2871 seconds )