Libnet.ro
UNICEF

12:00

CELE MAI TARI BANCURI CU OLTENI: Vreau bilet

B1 B1,
CELE MAI TARI BANCURI CU OLTENI: Vreau bilet

Olteanul merge la casa de bilete: - Vreau un bilet! - Unde? - Aici, in palma! - Dar unde vreti sa mergeti? - La cumnatumeu. - Bine, bine, dar unde sta cumnatul dumneavoastra? - Langa niste. continuă pe B1

CELE MAI TARI BANCURI CU OLTENI: Palinca

Un ardelean si un oltean in tren. Ardeleanul il serveste cu o palincaa pe oltean, la care asta zice: -Mai nene, sa stii ca si eu am facut anu asta o palinca super, de 38-40 de grade. La care.

CELE MAI TARI BANCURI CU OLTENI: Cu ardeleanul in tren

Un oltean si un ardelean stateau in tren. Stranuta olteanu si ardeleanu ii zice: Sanatate, numai bine! Stranuta din nou olteanu, iar ardeleanu-i zice: Tot ce-ti doresti, sanate, noroc!.

CELE MAI TARI BANCURI CU OLTENI: La frizerie

Un oltean intra intr-o frizerie si-l intreaba pe frizer: Cat face la dumneata un tuns? 10 lei, domnule! Dar un barbierit? Doar 5 lei. Atunci barbiereste-ma in.

CELE MAI TARI BANCURI CU BULA: Conjugarea verbelor

Profesoara: Bula, conjuga verbul a merge! Eu merg tu mergi el merge Mai repede! Eu fug tu fugi el fuge .

CELE MAI TARI BANCURI CU POLITISTI: Alo, Alo

Doi politisti mergeau pe strada. Unul dintre ei da cu piciorul intr-o moneda de o suta de lei si trece mai departe. Celalalt: Ce faci, mai?! Nu ridici moneda? Primul: Pai ce poti sa mai faci cu o suta de .

CELE MAI TARI BANCURI CU ALINUTA: Copil cuminte

Alinuta, fii cuminte si intoarce-te in casa! Nu. Alinuta, hai, te roaga mama urca cele 2 etaje si vino in casa! Nu, mama, ca iar o sa ma arunci pe geam .

CELE MAI TARI BANCURI CU ARDELENI: Foamete mare

Doi ardeleni, unul mai grasut si unul mai slabut, stau de vorba. Unul dintre ei zice: Mai Ioane, daca te-ar vedea vreun strain ar zice ca e foamete in tara Da??!!. Dar daca te-ar vedea si pe t.

CELE MAI TARI BANCURI CU ALINUTA: Cosuri pe fata

Alinuta: Mama, mama! Nu mi-a mai iesit niciun cos pe fata! Mama: Ce frumos, Alinuta! Dar de ce? Alinuta: Nu mai am niciun pic de loc! .

CELE MAI TARI BANCURI SECI: Lupul la stana

Cica un lup dadea tarcoale la o stana. La un moment dat s-a oprit. De ce? Pentru ca nu mai avea tarcoale.

CELE MAI TARI BANCURI CU ALINUTA: Explozia nucleara

Alinuta vine la bunicul si-i zice: Bunicutule, mai povesteste-mi despre Cernobal! Bunicutul, meditativ si nostalgic: Alinuta, Alinuta E tare mult de-atunci Si bunicutul o mangaie pe.

ştiri de la B1

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2136 seconds )