Libnet.ro
UNICEF

09:30

CELE MAI TARI BANCURI CU POLITISTI: Poza

B1 B1,
CELE MAI TARI BANCURI CU POLITISTI: Poza

Doi politisti patruleaza competent intr-un orasel prafuit de provincie. Unul dintre ei gaseste o oglinda. O ia de jos, o priveste si zice: Ba, fraiere, uite o poza cu mine! Ia da-mi-o si mie! Ha, ha, ha, ce f. continuă pe B1

CELE MAI TARI BANCURI CU POLITISTI: Becul

I:De cati politisti e nevoieca sa puna un bec? R: De sapte: Unu tine becul in mana. Patru invart masa. Unul se invarte in sens invers ca sa nu ameteasca ceilalti. Si unul tine usa inchisa sa fie.

CELE MAI TARI BANCURI CU POLITISTI: Concursul de matematica

Un politistvine acasacu un televizor. -De unde-l ai? il intreaba sotia. -L-am castigat la un concurs, la serviciu. -Ce fel de concurs? -De matematica. -Si ce v-au dat de facut? -Sa calculam cit fac 5 o.

CELE MAI TARI BANCURI CU POLITISTI: Soferul beat

Un politist interpeleaza un individ beat turta care incearca sa se urce la volanul masinii sale: - Chiar intentionezi sa sofezi in halul asta? - N-am de ales. Nu vezi ca nu-s in stare s-o iau pe.

CELE MAI TARI BANCURI SECI: Cel mai bun prieten

Doi prieteni stau de vorba: -Ce mai faci? -Uite, m-a lasat nevasta pentru cel mai bun prieten. -Credeam ca eu sunt cel mai bun prieten al tau -Acum e.

CELE MAI TARI BANCURI CU BULA: Mamaia

Bula si cu mamaia luise duc la magazin El gaseste 1 leu pe jos -Mamaie pot sa il iau? -Nu, Bula, ce este pe jos, pe jos ramane Mai tarziu gaseste 5lei -Mamaie, mamaie pot sa-iiau ? -Nu, ma, ca ce este.

CELE MAI TARI BANCURI SECI: Limba materna

Copii, de ce spunem limba materna si nu limba paterna? Fiindca mama vorbeste cel mai mult acasa.

CELE MAI TARI BANCURI CU ARDELENI: La medic

Ardeleanul se duce la doctor deoarece tusea foarte tare. Doctorul il consulta si il intreaba cu o voce grava: -Fumati? La care ardeleanul dupa cateva momente de ezitare raspunde: -Mai bine as bea.

CELE MAI TARI BANCURI CU ARDELENI: Batista

Cum cer ardelenii o batista? Imi puteti da o manecuta de-ajutor? .

CELE MAI TARI BANCURI CU ALINUTA: Dintii

-Mami, copiii de la scoala zic ca am dintii mari! -Cum sa ai dintii mari, Alinuta?Dar te rog inchide gura ca zgarii podeaua! .

CELE MAI TARI BANCURI CU MOLDOVENI: Declaratie de dragoste

Un muntean care avea o prietena moldoveanca ii face acesteia o declaratie de dragoste: - Iubito esti divina! la care ea ii raspunde: - Nu, nu amandoi suntem di vina! .

ştiri de la B1

actualitate, 09:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2258 seconds )