Libnet.ro
UNICEF

14:30

CELE MAI TARI BANCURI SECI: Musca

B1 B1,
CELE MAI TARI BANCURI SECI: Musca

Un tantar statea pe motocicleta,iar tantarita in atash. tantarul opreste motocicleta brusc. Tantarita:draga iubitule, ce ai patit? Tantarul: o,nimic draga, mi-a intrat o musca-n. continuă pe B1

CELE MAI TARI BANCURI SECI: Cainele

Domnule doctor, cainele meu nu are nas! Si cum miroase? ingrozitor.

CELE MAI TARI BANCURI SECI: Cai

Un om avea un cal negru si unul alb. Ca sa-i deosebeasca, unuia i-a taiat coada! .

CELE MAI TARI BANCURI SECI: Broaste

Trei broaste stau pe malul unui lac. Deodata una dintre ele zice OAC!, a doua zice OAC!, iar a treia zice OAC! OAC! OAC!. Deodata prima broasca scoate pistolul si o impusca pe cea dea treia broasca. A doua.

CELE MAI TARI BANCURI CU ARDELENI: in gara

Gheorghe ii zice lui Ion: Gheorghe: - Mai Ioane, am auzit ca ai luat bataie in gara la Dej. Ion: -Dace ma, aia e gara?! .

CELE MAI TARI BANCURI CU ARDELENI: Soacra

Un ardelea merge cu soacra-sa la coasa. Ajung pe cimp si la un moment dat incepe sa ploua si sa fulgere. Primul fulger cade linga ei. Ardeleanu: No. Mai fulgera odata intre ei. Ardeleanul: No, no. Fulgera inca odata.

CELE MAI TARI BANCURI CU OLTENI: Cadere

Doi olteni sar de la etajul 20 al unui bloc. Pe la etajul 12, un oltean ii zice altuia: Ba hai ma deschide parasuta aia. La care celalalt: Ho, mai ca mai avem. Pe la etajul 6: Deschide, ma, parasuta aia.

CELE MAI TARI BANCURI CU ALINUTA: Sahara

Alinuta la scoala: -Unde se gaseste cel mai mult zahar din lume, Alinuta?, intreba invatatoarea -Pai, in Sahara. -Bine Alinuta, dar acolo e praf. -Da ce, am zis ca-i.

CELE MAI TARI BANCURI CU ALINUTA: Tata

A:-Mama,tata e bun? M:-Da. A:-Mama,tata e bun? M:-Da, draga mamii! A:-Mama, tata e bun? M:-Da, mama,dar mai lasa-l sa fiarba! .

CELE MAI TARI BANCURI CU ALINUTA: Coarda

Alinuta se duce la mama ei si o intreaba: - Mama, mama pot sa sar si eu coarda ? - Da, sigur draga mea! - Dar Alex nu mi-o da. - De ce ? - Pai de-o saptamana sta cu ea agatata de.

CELE MAI TARI BANCURI CU MOLDOVENI: Cerere in casatorie

- As dori sa ma casatoresc cu fiica dumneavoastra. - Pe sotia mea ai intrebat-o? - Da domnule, dar o prefer pe fiica dumneavoastra.

ştiri de la B1

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2387 seconds )