Libnet.ro
UNICEF

14:30

Cele mai triste finaluri ale basmelor pe care le-ai adorat in copilarie

Playtech Playtech,
Cele mai triste finaluri ale basmelor pe care le-ai adorat in copilarie

Majoritatea filmelor Disney au un final cat se poate de fericit, in care printesa este salvata de print, iar cei doi se casatoresc si traiesc fericiti pana la adanci. continuă pe Playtech

HOROSCOP. Cele mai frumoase femei ale zodiacului. Leoaicele au un aer cu adevarat nobil, Scorpioancele au un magnetism uluitor

Fiecare femeie este frumoasa, in felul ei, mai ales cand alege sa-si puna in valoarea calitatile naturale. Nativele in zodia Berbecului atrag prin atitudine, in timp ce femeile nascute in zodia Taurului au.

Cele mai periculoase locuri pentru a face un selfie

Un studiu a aratat care sunt cele mai periculoase locuri pentru a face un selfie, bazandu-se pe numarul mare de persoane care au suferit accidentari grave sau si-au pierdut viata. Asa ca in unele cazuri e bine sa va ganditi de doua ori inainte de a folosi telefonul mobil pentru a imortaliza momentul.

Cele mai temute superstitii despre bani. Ai grija cum ii pastrezi

Iata cateva dintre cele mai temute superstitii despre bani, de care multi se feresc si azi. Daca ai norocul sa castigi bani la vreun joc de noroc, daruieste o parte din ei unei persoane aflate in mare nevo.

CELE MAI TARI BANCURI CU POLITISTI: Testamentul

Dupa ce termina de redactat testamentul, politistul ii spune avocatului : Sa stii ca mai am o ultima dorinta! Care anume? intreaba curios avocatul. Sa fiu incinerat dupa moarte, iar.

CELE MAI TARI BANCURI CU OLTENI: Furtul

Care este minoritatea din Romania cea mai predispusa la furturi? Oltenii, ca ei mereu spun fura unu ceasu, fura doua ceasu.

Review George Butunoiu: Unul dintre cele mai asteptate restaurante din Bucuresti

In ianuarie s-a deschis AV8, ultimul restaurant din ansamblul Aviatorilor 8, de la Piata Victoriei. Era si cel mai asteptat din seria de restaurante de acolo, si unul dintre cele mai asteptate de pe piata Bucurestiului, fiindca se stia de mult ca se va.

Cand va fi golit Lacul Colibita, una dintre cele mai populare destinatii turistice din Romania. Operatiunea va dura 7 luni

Lacul Colibita este in centrul unuia dintre cele mai mari proiecte de reabilitare din Transilvania. 27 de milioane de euro va costa prelungirea vietii barajului cu inca 100 de ani. Golirea lacului se poate desfasura doar in perioada septembrie-martie, pentru a proteja bio-diversitatea si pestii.

Satul unde niciun localnic nu a venit la Referendum este faimos pentru biserica sa, cu cele mai deocheate picturi

Singura sectie de votare la Referendum in care nu s-a prezentat niciun votant pana duminica dupa-amiaza se afla in satul Almas Saliste, celebru pentru picturile deocheate ale bisericii sale.

Satul unde niciun localnic nu a venit la Referendum este faimos pentru biserica decorata cu cele mai deocheate picturi

Singura sectie de votare la Referendum in care nu s-a prezentat niciun votant pana duminica dupa-amiaza se afla in satul Almas Saliste, celebru pentru picturile deocheate ale bisericii sale.

CELE MAI TARI BANCURI CU MOLDOVENI: Tuchi

Doua prietene moldovence se intalnesc dupa multi ani de cand nu s-au vazut si se duc la una din ele acasa sa mai povesteasca. Acasa era sotul acesteia care o intreaba: -Tuchi, nu stii unde imi sunt.

ştiri de la Playtech

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2297 seconds )