Libnet.ro
UNICEF

06:00

Celebrul hacker Guccifer din Arad, care a spart adresa de e-mail a sefului SRI, a fost prins

Adevărul Adevărul,
Celebrul hacker Guccifer din Arad, care a spart adresa de e-mail a sefului SRI, a fost prins

Hackerul Guccifer, care a spart adresa de e-mail a sefului Serviciului Roman de Informatii SRI), George Maior, a fost saltat de procurorii DIICOT din Arad, in urma unei perchezitii domiciliare. Guccifer, care este suspectat ca a accesat in mod repetat si fara drept conturile de e-mail apartinand unor persoane publice din Romania, este recidivist, fiind deja condamnat definitiv pentru actiuni similare. continuă pe Adevărul

Celebrul hacker Guccifer din Arad, care a spart adresa de e-mail a sefului SRI, George Maior, a fost prins

Hackerul Guccifer, care a spart adresa de e-mail a sefului Serviciului Roman de Informatii SRI), George Maior, a fost saltat de procurorii DIICOT din Arad, in urma unei perchezitii domiciliare. Guccifer, suspectat ca a accesat in mod repetat si fara drept conturile de e-mail apartinand unor persoane publice din Romania si din strainatate, este recidivist, fiind deja condamnat definitiv pentru actiuni similare.

Celebrul hacker Guccifer a ramas un necunoscut in satul sau din judetul Arad. Putinii vecini care il cunosc spun ca era un om linistit

Hackerul Micul Fum, Guccifer pe numele lui adevarat Marcel Lehel Lazar, de 43 de ani, care a spart de-a lungul anilor conturile de mail ale mai multor vedete si persoane importante a ramas tot un necunoscut pentru localnicii din Sambateni, comuna Paulis, judetul Arad unde locuia.

Politistii au descins in casa hackerului Guccifer, care a spart adresa de e-mail a sefului SRI, George Maior

O perchezitie domiciliara a avut loc miercuri pe raza judetului Arad, unde procurorii DIICOT au descins in casa hackerului cunoscut sub numele Guccifer, suspectat ca a accesat in mod repetat si fara drept, prin incalcarea masurilor de securitate, conturile de e-mail apartinand unor persoane publice din Romania, cu scopul de a intra in posesia datelor confidentiale aflate in posta electronica.

Eugenie Bouchard, prima jucatoare din Canada care ajunge in semifinale la Australian Open

Eugenie Bouchard a devenit prima jucatoare din Canada care reuseste sa se califice in semifinalele de la Australian Open, primul turneu de Grand Slam al anului. in varsta de 19 ani, Bouchard a trecut in.

Deutsche Bank iese din panelul care stabileste pretul de referinta al aurului

Deutsche Bank AG, cea mai mare banca germana, se va retrage din panelul care stabileste pretul de referinta al aurului si argintului, pe fondul anchetei derulate de autoritatile de reglementare din tara in baza suspiciunilor de manipulare a cotatiilor metalelor pretioase de catre banci.

Hackerul Guccifer, prins la Arad. A spart contul de mail al sefului SRI

Cu siguranta a vrut sa atraga atentia autoritatilor asupra puterii sale, si a reusit. Hackerul Guccifer a reusit sa sparga contul de mail al sefului SRI, sfidand parca masurile de securitate luate de.

Au pus lacat pe usa si au plecat. Prima banca din Romania care face acest lucru

Caixabank a renuntat la operatiunile din Romania, conform Mediafax. Grupul spaniol a deschis prima filiala la noi in 2007 si avea ambitii mari, insa pur si simplu au renuntat si au inchis toate sucursalele.

Medicii si echipajul din avionul care a aterizat fortat nu au fost gasiti, desi a fost localizata zona unde s-ar afla aeronava

Echipele de interventie trimise unde a aterizat fortat avionul cu medici care zbura de la Bucuresti la Oradea nu pot gasi locul unde s-ar afla epava, care a fost localizata aproximativ intr-o zona muntoasa.

Comisia de ancheta Calarasi l-a invitat la audieri pe fostul primar din Nana, care a murit in 2008

Comisia parlamentara de ancheta Calarasi l-a invitat, marti, la audieri pe fostul primar al comunei Nana Dumitru Budesteanu, care a murit in anul 2008, informeaza Mediafax.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2115 seconds )