Libnet.ro
UNICEF

01:05

Centura de Sud a Timisoarei, scoasa la licitatie. Aproape 85 de milioane de euro pentru tronsonul de 25 de kilometri

Hotnews Hotnews,
 Centura de Sud a Timisoarei, scoasa la licitatie. Aproape 85 de milioane de euro pentru tronsonul de 25 de kilometri

Licitatia pentru proiectarea si executia lucrarilor Centura Sud a municipiului Timisoara, un drum nou in lungime de 25,7 km, a fost scoasa la licitatie de catre Compania de Drumuri. Contractul are o valoare estimata de circa 85 de milioane de euro fara TVA si un termen de finalziare ce prevede 6 luni pentru proiectare si 24 de luni pentru executie din momentul semnarii contractului. continuă pe Hotnews

Largirea la patru benzi a centurii Capitalei intre DN2 si A2, scoasa la licitatie. Contract de 75 de milioane de euro pentru sectorul de 11,5 km

Modernizarea si largirea la patru benzi a celor 11,5 km din Centura Capitalei intre DN2 Voluntari) si A2 Autostrada Soarelui) a fost scoasa la licitatie si anuntul de participare publicat in SEAP, la peste o luna de cand Compania de Drumuri anunta ca a finalizat documentatia. Valoarea estimata a contractului este de circa 75 de milioane de euro, iar durata lucrarilor va fi de 15 luni de la semnarea contractului.

Serviciile municipale au primit aproape 12 milioane de lei pentru lichidarea consecintelor calamitatilor

Pentru lichidarea consecintelor calamitatilor naturale din 20-21 aprilie, din Fondul de rezerva al municipiului Chisinau va fi alocata, la aceasta etapa, suma de 11,7 milioane lei. Sursele financiare au fost distribuite serviciilor si intreprinderilor municipale, transmite IPN.

Indicii, in scadere, cu un rulaj de aproape 23 milioane de lei

Sapte dintre indicii Bursei de Valori Bucuresti BVB) au incheiat sedinta de tranzactionare de ieri in depreciere, in contextul in care a fost inregistrat un volum de 22,9 milioane de lei, mai mare decat cel de luni, de 17,25 milioane lei.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2575 seconds )