Libnet.ro
UNICEF

22:30

Ceremonia de deschidere a Jocurilor Olimpice de iarna la Pyeongchang.Delegatia Romaniei a defilat la JO

Adevărul Adevărul,
Ceremonia de deschidere a Jocurilor Olimpice de iarna la Pyeongchang.Delegatia Romaniei a defilat la JO

Ceremonia de deschidere a Jocurilor Olimpice de iarna la Pyeongchang a inceput, vineri, pe stadionul olimpic din localitatea din Coreea de Sud. Delegatia Romaniei a defilat, drapelul fiind purtat de Marius Petru Ungureanu. continuă pe Adevărul

FOTO Istoria in direct! Sefii de stat ai celor doua Corei, care au defilat sub acelasi steag, au dat mana la Pyeongchang

Presedintele Coreei de Sud, Moon Jae-in, si presedintele Adunarii Supreme a Poporului din Coreea de Nord, Kim Yong-nam, s-au intalnit vineri si si-au strans mana, inaintea ceremoniei de deschidere a Jocurilor Olimpice de Iarna de la Pyeongchang, transmite agentia Yonhap, citata de AFP.

VIDEO Premiera istorica: sora lui Kim Jong-un viziteaza Coreea de Sud. Va asista la ceremonia de deschidere a Jocurilor Pacii alaturi de Mike Pence

Kim Yo-jong, sora dictatorului nord-coreean Kim Jong-un, a sosit vineri in Coreea de Sud, unde urmeaza sa asiste la ceremonia de deschidere a Jocurilor Olimpice de Iarna de la Pyeongchang. Este pentru prima oara de la Razboiul din Coreea 1950-1953) cand un membru al dinastiei Kim trece linia de demarcatie dintre cele doua Corei.

VIDEO Premiera istorica: sora lui Kim Jong-un viziteaza Coreea de Sud. Asista la ceremonia de deschidere a Jocurilor Pacii alaturi de Mike Pence

Kim Yo-jong, sora dictatorului nord-coreean Kim Jong-un, a sosit vineri in Coreea de Sud, unde asista la ceremonia de deschidere a Jocurilor Olimpice de Iarna de la Pyeongchang. Este pentru prima oara de la Razboiul din Coreea 1950-1953) cand un membru al dinastiei Kim trece linia de demarcatie dintre cele doua Corei.

LIVE Festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice de Iarna PyeongChang 2018 (13:00)

Urmariti live text in aceasta pagina festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice de Iarna de la PyeongChang Coreea de Sud).

LIVE Festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice de Iarna PyeongChang 2018

Urmariti live text in aceasta pagina festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice de Iarna de la PyeongChang Coreea de Sud).

S-a dat startul Jocurilor Olimpice de iarna din Coreea de Sud. Cum a decurs debutul oficial

PyeongChang, 8 feb - Primele competitii oficiale din cadrul Jocurilor Olimpice de iarna, editia 2018.

Jocurile Olimpice de Iarna sunt oficial deschise. Moment istoric la PyeongChang! (video)

Vineri a avut loc vreme de mai bine de doua ore ceremonia de deschidere a Jocurilor Olimpice de Iarna PyeongChang 2018. Delegatia Romaniei a defilat printre primele natiuni conforma alfabetului sud-coreean folosit la aceasta festivitate. Americanii au adus cel mai numeros contingent de sportivi, in vreme ce rusii au aparut in arena sub drapelul olimpic. Momentul istoric al festivitatii a avut in prim plan delegatia comuna a celor doua Corei care vor concura sub steagul peninsulei divizate ideologic din 1950 incoace.

O delegatie a facut senzatie la deschiderea Jocurilor Olimpice de Iarna (foto)

Una dintre delegatiile liliputane prezente la Jocurile Olimpice de Iarna de la PyeongChang a surprins pe toata lumea prin tinuta afisata.

Cifrele Jocurilor Olimpice de la PyeongChang

Vedeti mai jos cele mai reprezentative cifre pentru editia din acest an a Jocurilor Olimpice de Iarna.

Parada militara in Piata Kim Ir Sen din Phenian cu o zi inainte de deschiderea Jocurilor Olimpice in Sud VIDEO

Coreea de Nord a organizat joi o defilare militara la Phenian, o demonstratie de forta cu 24 de ore inainte de deschiderea Jocurilor Olimpice de Iarna in Coreea de Sud, relateaza AFP.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 22:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2428 seconds )