Libnet.ro
UNICEF

18:30

Cerere mare pentru obligatiunile din sudul Europei

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Cerere mare pentru obligatiunile din sudul Europei

Investitorii s-au grabit, vineri, sa cumpere obligatiuni ale guvernelor din sudul Europei, pe fondul optimismului ca Grecia poate sa incheie acordul cu creditorii, dupa ce a prezentat un program de reforme care respecta mare parte din conditiile acestora, relateaza MarketWatch, potrivit Mediafax. continuă pe Ziarul Bursa

Victor Ponta semneaza Programul Operational de Infrastructura Mare pentru perioada 2014-2020. Romania primeste 12 miliarde de euro din fonduri comunitare (VIDEO)

Premierul Victor Ponta semneaza vineri Programul Operational de Infrastructura Mare pentru perioada 2014-2020, care include componente de transport, mediu si energie. Ponta a precizat, astazi, in cadrul unei.

Klaus Iohannis: Nu exista o solutie simpla privind chestiunea dublei cetatenii pentru romanii din Spania

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, luni, la conferinta comuna de presa cu premierul Mariano Rajoy, ca au discutat despre chestiunea dublei cetatenii pentru romanii din Spania, precizand ca nu exista o solutie foarte simpla in acest sens, dar a gasit deschidere la autoritatile de la Madrid, potrivit Mediafax.

Business report: Cat ne-ar putea costa Grexit-ul; Bancile, cu spatele la datornicii in franci; Tarile mici din estul Europei se opun clementei pentru Grecia

Care este necesarul adevarat al investitiilor in sectorul energetic, cat este mit si cat realitate? De douazeci de ani incoace se vorbeste despre sume colosale, intre 30 si 50 de miliarde de euro inainte vorbeam despre dolari), pe o perioada care si ea variaza intre 20 si 30 de ani. Cine este datornicul roman. Un profil din pespectiva expertilor in recuperare creante. Datornicul roman este barbat, traieste la oras, are peste 40 de ani si datorii de peste 7. 000 de lei, ca valoare nominala.

Mai mult de jumatate din electricitatea Europei va proveni din surse regenerabile pana in 2030

Tarile din Uniunea Europeana vor spori puternic investitiile in energia regenerabila ca parte a masurilor de a stopa schimbarile climatice la nivel global, arata un document al Comisiei Europene, dat publicitatii de presa internationala .

Ponta face o mare mizerie. Iohannis, din nou in afara peisajului. Arunca si Basescu cu putin noroi

Toata povestea a luat amploare martie. Victor Ponta pleda public, pe 30 martie, pentru majorarea salariilor la varful statului: Trebuie sa rearanjam scara normala a valorilor. Nu e normal ca presedintele, premierul, presedintii Camerelor sa castige mai putin decat cine stie ce angajat dintr-o institutie militarizata sau dintr-o institutie de stat. ) Sunt convins ca impreuna cu noul ministru de Finante o sa gasim solutiile. De notat ca premierul Ponta se afla atunci in cu totul alta situatie, in alte relatii cu presedintele si cauta sa para cat mai cooperant.

Klaus Iohannis, pentru romanii din Spania: Printre voi, ma simt acasa

Klaus Iohannis le-a spus, luni, reprezentantilor comunitatii romanesti din Spania ca promisiunile pe care le-a facut pe 16 noiembrie 2014 continua sa fie reperul sau permanent si le-a comunicat ca la .

Klaus Iohannis, mesaj pentru romanii din Spania: Printre voi, ma simt acasa

Klaus Iohannis le-a spus, luni, reprezentantilor comunitatii romanesti din Spania ca promisiunile pe care le-a facut pe 16 noiembrie 2014 continua sa fie reperul sau permanent si le-a comunicat ca la .

Idei de afaceri pentru romanii din diaspora. Afacerile conationalilor care au reusit peste hotare

O parte dintre romanii care au plecat sa munceasca sau sa studieze peste hotare s-au hotarat sa-si incerce acolo norocul in afaceri, fie pentru a-si asigura un venit mai consistent in viitor, fie din nostalgie fata de produsele traditionale pe care le.

Solvency II Go-Live, un real succes pentru clienti din toata Europa

Firma de consultanta de management si tehnologie BearingPoint anunta utilizarea cu succes a produsului Solvency II de catre clienti din diferite tari europene.

Incendiu puternic la o fabrica de ciment. Fumul ar putea fi PERICULOS pentru locuitorii din zona

Incendiu puternic la o fabrica de ciment de langa Deva. O hala in care erau depozitate materiale reciclabile a ars in intregime. Fumul gros emanat de incendiu a facut ca aerul sa devina irespirabil pentru.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 18:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2224 seconds )