Libnet.ro
UNICEF

16:30

Cererea DNA de incuviintare a arestarii lui Sova a ajuns la Senat

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Cererea DNA de incuviintare a arestarii lui Sova a ajuns la Senat

ACTUALIZARE 16:02 Sova isi va sustine miercuri punctul de vedere in fata Comisiei Juridice Biroul Permanent al Senatului a decis sa-i acorde 48 de ore lui Dan Sova si avocatilor sai pentru a-si consulta dosarul la Comisia Jurica din Senat. Dosarul acestuia are 6 volume cu 1800 de pagini, potrivit surselor din presa. continuă pe Ziarul Bursa

Libertatea lui Dan Sova, la mana parlamentarilor: Cererea DNA de incuviintare a arestarii preventive a senatorului a ajuns la Senat

Cererea DNA de incuviintare a arestarii preventive a senatorului PSD Dan Sova a ajuns, luni dimineata, la Senat. Solicitarea procurorilor anticoruptie va fi luata in discutie, mai intai, in Comisia juridica.

Tariceanu, despre cererea DNA in cazul lui Sova: Aici nu e fabrica de trimis la esafod. Sa fie clar (VIDEO)

Presedintele Senatului, Calin Popescu Tariceanu, a declarat, luni, ca cererea DNA de arestare pe numele senatorului PSD Dan Sova a ajuns la Biroul Permanent al Senatului, de unde trebuie sa mearga spre Comisia.

Cererea DNA de arestare a lui Dan Sova a ajuns la Senat

Cererea de arestare a lui Dan Sova, emisa de procurorii Directiei Nationale Anticoruptie, a ajuns in Senat, informeaza B1 Tv.

Ponta, despre cererea DNA de arestare a lui Dan Sova: Dar ce a facut?

Premierul Victor Ponta nu a dorit sa comenteze cererea DNA de arestare a fostului ministru Dan Sova in dosarul privind contractele incheiate de firma sa de avocatura cu complexul Turceni-Rovinari, intreband jurnalistii despre faptele pe care le imputa procurorii.

Tariceanu, legat de discutarea cererii DNA in cazul lui Sova: Aici nu e fabrica de trimis la esafod

Presedintele Senatului, Calin Popescu Tariceanu, a declarat, luni, ca solicitarea privind incuviintarea retinerii si arestarii senatorului Dan Sova a ajuns la Senat si va merge la Comisia juridica, adaugand ca aceasta nu trebuie sa se.

Reactia lui Ponta la cererea DNA de arestare a lui Sova

Premierul Victor Ponta nu a vrut sa comenteze cererea Directiei Nationale Anticoruptie DNA) de arestare a lui Dan Sova. Prim-ministrul a amintit ca nu se pronunta pe tema dosarelor penale abia dupa ce, initial, a intrebat ce a facut Sova, informeaza Mediafax.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 16:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2377 seconds )