Libnet.ro
UNICEF

16:00

Cererea de incepere a urmaririi penale pentru Borbely va fi dezbatuta azi

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Cererea de incepere a urmaririi penale pentru Borbely va fi dezbatuta azi

Raportul Comisiei juridice pe cererea DNA cu privire la incuviintarea inceperii urmaririi penale a deputatului UDMR Laszlo Borbely, fost ministru al Mediului si Padurilor urmeaza sa fie dezbatut si votat astazi de Plenul Camerei Deputatilor. continuă pe Ziarul Bursa

Plenul Camerei Deputatilor urmeaza sa decida miercuri asupra cererii de incepere a urmaririi penale pentru Borbely

Plenul Camerei Deputatilor urmeaza sa dezbata si sa voteze miercuri raportul Comisiei juridice pe cererea DNA cu privire la incuviintarea inceperii urmaririi penale a deputatului UDMR Laszlo Borbely. Fostul ministru al Mediului si Padurilor este acuzat de trei infractiuni de trafic de influenta.

Deputatii au amanat pentru dupa-amiaza discutarea inceperii urmaririi penale fata de Borbely

ACTUALIZARE 13:35 Deputatii au amanat, azi, pentru dupa-amiaza, dezbaterea raportului Comisiei juridice de incuviintare a inceperii urmaririi penale a fostului ministru al Mediului Laszlo Borbely, dupa discutarea motiunii simple a PNL, potrivit surselor din presa.

Deputat PSD, despre respingerea urmaririi penale in cazul Borbely: A primat valoarea emotiva a discursului

Liderul deputatilor PSD Marian Neacsu a declarat, miercuri, referitor la respingerea de catre plenul Camerei a cererii de urmarire penala a deputatului Laszlo Borbely, ca a primat valoarea emotiva a discursului tinut de acesta in Parlament si ca din toate grupurile s-a votat impotriva cererii, informeaza Mediafax.

Laszlo Borbely, salvat de parlamentari de la inceperea urmaririi penale

Laszlo Borbely nu poate fi urmarit penal. Plenul Camerei Deputatilor a respins azi cererea procurorilor DNA pentru inceperea urmarii penale in cazul fostului ministru Laszlo Borbely. Doar 125 de deputati au votat.

Liderul deputatilor PSD: in respingerea urmaririi penale a primat valoarea emotiva a discursului lui Borbely

Liderul deputatilor PSD Marian Neacsu a declarat, miercuri, referitor la respingerea de catre plenul Camerei a cererii de urmarire penala a deputatului Laszlo Borbely, ca a primat valoarea emotiva a discursului.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 16:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2133 seconds )