Libnet.ro
UNICEF

20:00

Cererea pentru Electrica, de peste doua ori mai mare decat oferta

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Cererea pentru Electrica, de peste doua ori mai mare decat oferta

ACTUALIZARE 10:24 Departamentul pentru Energie a anuntat, in urma cu putin timp, ca cererea pentru actiunile Electrica a fost de peste doua ori mai mare decat oferta. Ministrul Razvan Nicolescu a spus ca, cel mai probabil, pretul de inchidere al ofertei va fi cunoscut in aceasta seara sau maine dimineata, pentru ca a solicitat consortiului de intermediere sa aloce mai mult de 5% din transa investitorilor institutionali catre transa de retail. Domnia sa a explicat ca cererea a fost substantiala pe transa de retail si ca autoritatile sunt datoare sa incerce sa negocieze alocarea unor procente suplimentare fata de cele 5% anuntate. continuă pe Ziarul Bursa

Vesti rele despre SUA. Ce se intampla cu economia Americii: Este de trei ori mai mare decat estimarile initiale

Economia Statelor Unite ale Americii a inregistrat, in primul trimestru, un declin de 2,9 la suta, cel mai mare din ultimii cinci ani. Este aproape de trei ori mai mare decat estimarile initiale, de numai un.

Listare Electrica: suprasubscriere de peste doua ori. Statul se lupta pentru a creste transa investitorilor de retail

Oferta publica initiala IPO) de listare a Electrica s-a incheiat cu succes, suprasubscrierea agregata fiind de peste doua ori. Interesul ridicat manifestat de investitorii de retail a determinat statul sa inceapa un proces de negociere pentru.

Borza: Producatorii eolieni ar trebui sa plateasca taxa pe vant. Din 28 de state UE, 24 nu au taxa pe apa, din cele 4 care au, in Romania e cea mai mare

Din cele 28 de state ale Uniunii Europene, un numar de 24 nu au deloc tarif pe apa, iar din cele patru care au, Romania are nivelul cel mai mare, nivelul fiind de cinci ori mai mare decat in Franta, a declarat Remus Borza, administratorul judiciar al Hidroelectrica.

Borza: Producatorii eolieni ar trebui sa plateasca taxa pe vant. Dintre cele 4 state care au taxa pe apa, in Romania e cea mai mare

Din cele 28 de state ale Uniunii Europene, un numar de 24 nu au deloc tarif pe apa, iar din cele patru care au, Romania are nivelul cel mai mare, nivelul fiind de cinci ori mai mare decat in Franta, a declarat Remus Borza, administratorul judiciar al Hidroelectrica.

Economia SUA a inregistrat in primul trimestru cea mai mare contractie din ultimii 5 ani, de 2,9%

Economia Statelor Unite aleAmericii a inregistrat in primul trimestru cea mai mare contractie din ultimii 5 ani, de 2,9%. Declinul inregistrat a fost peste asteptarile analistilor si peste estimarea.

Irak. Insurgentii au incendiat cea mai mare rafinarie a tarii

In ascensiunea violenta spre capitala irakiana, insurgentii care au capturat mare parte din nordul Irakului au incendiat cea mai mare rafinarie a tarii. Este a doua oara cand pun control asupra ei, insa.

UE, cel mai mare exportator de produse agroalimentare din lume

Uniunea Europeana UE) a devenit anul trecut cel mai mare exportator de produse agroalimentare din lume, cu o valoare totala de 120 de miliarde de euro, sustinute de livrarile de materii prime pentru industria alimentara catre tarile cu economii emergente, potrivit Comisiei Europene citata de AFP.

Cel mai mare producator auto chinez vrea tehnologie din Silicon Valley pentru a-si creste vanzarile

SAIC Motor, cel mai mare producator auto din China, va infiinta un fond de investitii in companii startup in Silicon Valley, prin intermediul caruia sa obtina acces la tehnologie avansata, pentru a-si intari brandul pe piata chineza, unde marcile.

Masa monetara in sens larg, cu 6,5% mai mare decat anul trecut

Masa monetara in sens larg M3) a inregistrat, la sfarsitul lunii mai, un sold de 240. 837,4 milioane lei, cu 101,9 milioane lei mai mic decat in aprilie, dar cu 6,5% mai mare decat in mai 2013 5,5% in termeni reali), a anuntat astazi Banca Nationala a Romaniei BNR).

SUA a inregistrat in primul trimestru al anului cea mai mare contractie economica din ultimii cinci ani

Economia Statelor Unite s-a contractat mai puternic decat estimarile in primul trimestru, inregistrand cel mai mare declin din ultimii cinci ani, potrivit estimarii finale publicate miercuri de Departamentul Comertului si citata de AFP.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 20:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2161 seconds )